Με το ερώτημα για το εάν «μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα, χωρίς ΠΑΣΟΚ» ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας έδωσε στη δημοσιότητα σποτ για την υποψηφιότητά του.

Όπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας, «το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα. Ένα μεγάλο λαϊκό κίνηµα το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς».

Προσθέτει ότι πρέπει «να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν. Με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις».

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τονίζει πως «τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήµα, για να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή», ενώ καταληκτικά επισημαίνει ότι «τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χάρης Δούκας και το σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα:

«Μπορείς να φανταστείς την Ελλάδα, χωρίς ΠΑΣΟΚ;

Το ΠΑΣΟΚ γεννήθηκε για τα δύσκολα. Ένα μεγάλο λαϊκό κίνηµα το οποίο χάραζε και οφείλει να χαράζει πολιτικές που δίνουν διέξοδο και ελπίδα στους πολλούς.

Έτσι πορευτήκαμε ιστορικά και μας εµπιστεύτηκαν οι Έλληνες.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά την ίδρυσή μας, όλα αυτά για τα οποία αγωνιστήκαμε, η κοινωνική δικαιοσύνη, η ποιοτική δημόσια υγεία και παιδεία, η κοινωνική κινητικότητα, κινδυνεύουν από μία κυβέρνηση που έχει στρατηγικό σχέδιο να μοιράζει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς.

Είναι χρέος μας, να υπερασπιστούμε και να ενισχύσουμε αυτά τα κεκτημένα. Να δημιουργήσουμε ένα Κίνημα πλειοψηφικό στην κοινωνία. Με όραμα και σχέδιο για τη χώρα, που θα έχει στο επίκεντρο τους ανθρώπους, όχι τις αγορές. Γιατί για εμάς η Ελλάδα δεν ανήκει στους λίγους αλλά σε όλους!

Για να κερδίσουμε όμως την εµπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, χρειάζεται πρώτα να δώσουμε δύναμη στο ΠΑΣΟΚ.

Να δημιουργήσουμε μια μεγάλη παράταξη ανοιχτή στην κοινωνία, βαθιά δημοκρατική στο εσωτερικό της, διαφανή στη λειτουργία της, με θεσμικά όργανα που λειτουργούν. Με τα μέλη μας να έχουν λόγο στις αποφάσεις.

Με ένα νέο μοντέλο ηγεσίας, μακριά από αρχηγικές και αυταρχικές αντιλήψεις και συμπεριφορές.

Τώρα ήρθε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις και να κάνουμε το πρώτο βήµα, για να δώσουµε ξανά στο ΠΑΣΟΚ αυτόνοµη και πλειοψηφική, νέα ορµή!

Τώρα ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!».

YouTube video player