Στην Κουμουνδούρου μετέβη η Πόπη Τσαπανίδου όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, Μανώλη Καπνισάκη.

Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ότι θα κρατήσει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου.

Η κ. Τσαπανίδου σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό σημειώνει ότι:

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή.

Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Έκκληση για κατευνασμό από τον Στέφανο Κασσελάκη

Έκκληση για κατευνασμό απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας μπροστά μια κρίσιμη εβδομάδα και μια ακόμα κρισιμότερη την επόμενη.

Στη σκιά των αναταράξεων στο εσωτερικό του κόμματος της Κουμουνδούρου, θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα, στις 18:00 το απόγευμα.

Η συνεδρίαση θα γίνει παρουσία του προέδρου, ο οποίος θα τοποθετηθεί στην αρχή της συνεδρίασης. Σκοπός είναι να συζητηθούν τα ανοιχτά θέματα στο κόμμα και να γίνει ένας προγραμματισμός για την πορεία στη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Με την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του προέδρου να μεγαλώνει, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτησή του καθώς δεν αποκλείεται να ανοίξει τα χαρτιά του.

Μέχρι τότε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συστήνει να πέσουν οι τόνοι και να μην τροφοδοτούν οι βουλευτές τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους» καταδικάζοντας συγχρόνως «οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στη Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι», αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς, στην καταγγελία της τομεάρχισσας Πρόνοιας και βουλεύτριας Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Κατερίνας Νοτοπούλου.