Τραγικό θάνατο βρήκε η 23χρονη γυμνάστρια Natalie Stichova που βρισκόταν με δύο φίλους και τον σύντροφό της στο γερμανικό κάστρο «Ωραία Κοιμωμένη».

Η Natalie Stichova, σύμφωνα με τη Sun, έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να βγάλει μια selfie για να αναρτήσει στο Instagram στις 15 Αυγούστου.

Ένας φίλος της Natalie Stichova δήλωσε στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης πως σκετόταν πολύ κοντά στην άκρη του γκρεμού όταν γλίστρησε ενώ έστηνε τη λήψη μπροστά στον φακό.

«Έπεσε από ύψος περίπου 80 μέτρων» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Δεν θα μάθουμε ποτέ αν γλίστρησε ή αν έσπασε ένα κομμάτι από την άκρη του βράχου».

Η νεαρή γυναίκα ήταν μαζί με δύο φίλους της και τον σύντροφό της όταν σημειώθηκε η τραγωδία.

Η αστυνομία περιέγραψε τη διαδρομή ως «προκλητική ανάβαση».

Η Natalie Stichova αρχικά επέζησε από τη φρικτή πτώση και μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Συντετριμμένη η μητέρα της

Η οικογένειά της πήρε την απόφαση να διακόψει τη μηχανική υποστήριξη λόγω μη αναστρέψιμης εγκεφαλικής βλάβης την περασμένη Τετάρτη.

Η Natalie ήταν διάσημη στην πατρίδα της και είχε αρχίσει να προπονεί νέους αθλητές.

Ο σύλλογός της Sokol Pribram Sports Gymnastics εξέφρασε με ανακοίνωσή του τα συλλυπητήριά του.

«Με βαθιά λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η υπέροχη φίλη, γυμνάστρια, εκπρόσωπος και προπονήτριά μας, Natalie Stichova, μας άφησε για πάντα εξαιτίας ενός τραγικού δυστυχήματος. Έχασε τη μάχη για τη ζωή στις 21 Αυγούστου στις 5.30 π.μ. Η Natalie σκόρπισε χαμόγελα σε όλη τη σύντομη ζωή της και έτσι θα τη θυμόμαστε για πάντα».

«Δεν υπάρχει κανείς που να μην την αγάπησε. Η Νάταλι μας ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος», ανέφερε από την πλευρά της η συντετριμμένη μητέρα της αθλήτριας.