Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους είναι ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου κατέθεσε αίτημα διενέργειας έκτακτου τεχνικού ελέγχου στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι, και ενώ αρχικά εγκρίθηκε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Χαλκιδικής, τελικά απορρίφθηκε, σύμφωνα με τον πατέρα του 19χρονου.

«Ο νόμος, απ’ ότι πληροφορούμαι από τους δικηγόρους μου, είναι ρητός. Σε περίπτωση συμβάντος, η Εισαγγελία διατάσσει τεχνικό έλεγχο και μόνο τεχνικό έλεγχο, τεχνική έκθεση. Δεν συζητάμε λοιπόν για πραγματογνωμοσύνη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, Γιώργος Καμπαϊλης.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο σταματά όλη αυτή η διαδικασία έτσι ξαφνικά» είπε, μιλώντας στο Mega, προσθέτοντας ότι θα επιδιώξει να συναντηθεί με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Eφετών Θεσσαλονίκης, κ. Νίκου Καλύβη, ο οποίος ζήτησε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής να επιμεληθεί προσωπικά όλες τις εισαγγελικές έρευνες που είναι σε εξέλιξη ώστε να ολοκληρωθούν τάχιστα και να αποδοθούν άμεσα ποινικές ευθύνες.