Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με θύμα μια 27χρονη γυναίκα έφερε στο φως της δημοσιότητας το MEGA.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε το πρωί της Τετάρτης όταν η 27χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της στην προσπάθεια της να προλάβει το φανάρι.

Το βίντεο δείχνει ότι η κοπέλα κατεβαίνει την Λεωφόρο Αμφιθέας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή με σκοπό  να στρίψει για Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα επιχείρησε να προλάβει το φανάρι, όμως τα πράγματα εξελίσσονται σε τραγωδία.

Πατά γκάζι  να προλάβει το κόκκινο. Περνάει με πορτοκαλί, μπροστά της περνάνε δύο αμάξια. Η οδηγός με το πού βλέπει πορτοκαλί πατάει γκάζι.

Το ασημί αυτοκίνητο που κατεβαίνει  την Αμφιθέας αναπτύσσει ταχύτητα όμως αντί να κινηθεί στην συνέχεια αριστερά προς Γλυφάδα συνεχίζει σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία, καβαλάει το πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ και καταλήγει σε μία σιδερένια πράσινη κολώνα, σμπαραλιάζεται και η κοπέλα χάνει την ζωή της.

Ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα πατάει φρένο. Δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα.

Παρότι το αυτοκίνητο δείχνει να έχει υποστεί ζημιές μόνο στο εμπρός αριστερό του μέρος η σφοδρότητα της σύγκρουσής ήταν καθοριστική.

Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και την μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά κατέληξε λίγες ώρες μετά.