Πως θα σας φαινόταν αν το βράδυ του Σαββάτου στην Λαμία ο Ολυμπιακός έπαιζε με δύο αριστεροπόδαρα στόπερ; Δεν συνηθίζεται είναι η αλήθεια και εδώ που τα λέμε; Δεν απαγορεύεται κιόλας.

Όταν μάλιστα έχουν διαμορφωθούν συνθήκες σαν και αυτές που επικρατούν στον Ολυμπιακό λίγες μέρες πριν την 3η αγωνιστική και την δύσκολη εξόρμηση στην Λαμία το λες και πιθανό.

Ο Μεντιλίμπαρ πάντως φαίνεται πως σκέφτεται να βάλει μαζί Κάρμο και Πιρόλα κόντρα στην Λαμία που έως τώρα έχει 4 βαθμούς σε δύο εκτός έδρας ματς, διπλό στο Αγρίνιο και ισοπαλία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το δίδυμο των αριστεροπόδαρων

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτή την εξέλιξη; Πρώτα από όλα ο Παναγιώτης Ρέτσος παρά τις νέες ελπίδες που υπήρχαν πως θα μπορέσει να ξεπεράσει το χτύπημα στο πόδι δεν θα είναι έτοιμος και έτσι για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα μείνει εκτός «μάχης». Ο στόχος πλέον είναι μετά την διακοπή να μπορέσει να παίξει ξανά.

Ο Μπιανκόν εξάλλου που και στα δύο ματς, με Βόλο και Athens Kallithea έπαιξε βασικός με τον Πιρόλα δεν ικανοποίησε στον βαθμό που θα ήθελε τον Μεντιλίμπαρ την ώρα μάλιστα που υπάρχουν πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την απόκτηση του.

Τρίτος και σημαντικός παράγοντας που ο Μεντιλίμπαρ έχει στο μυαλό του το αριστεροπόδαρο δίδυμο είναι ο Πιρόλα και η πολύ καλή παρουσία που είχε και στα δύο επίσημα ματς.

Ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί πως μπορεί να είναι ασυνήθιστη η παρουσία δύο αριστεροπόδαρων στόπερ όμως μπορούν να «κολλήσουν» καλά Κάρμο και Πιρόλα τουλάχιστον για αυτό το ματς που υπάρχει «θέμα».

Πανέτοιμος ο Κάρμο

Ο Κάρμο που είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί και να αρχίσει να ηγείται της άμυνας των Κυπελλούχων Ευρώπης περιμένοντας με αδημονία το φετινό του ντεμπούτο. Αν πάντως ο Μεντιλίμπαρ δεν κάνει πραγματικότητα τις παραπάνω σκέψεις του τότε ο Ντόη θα οπισθοχωρήσει (άλλη επιλογή είναι ο νεαρός Κουτσίδης) από την θέση στη μεσαία γραμμή.

Είναι αλήθεια όμως πως ούτε ο Στάμενιτς ούτε ο Ντάνι Γκαρθία δεν είναι ακόμη πανέτοιμοι για το βασικό σχήμα και δεν θα προτιμούσε να χάσει από τον άξονα τον Ντόη ο Βάσκος προπονητής.