Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στην Τούμπα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στη Σάμροκ Ρόβερς, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει και δεύτερη νίκη στην Ιρλανδία επικρατώντας με 2-0 και εξασφάλισε τη θέση του στη League Phase του Europa League.

Το παιχνίδι δεν χρήζει μεγάλη ανάλυσης, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς, αν και το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές στιγμές.

Στο δεύτερο, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε και τα δύο γκολ φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα και μαζί την πρόκριση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά για τον ΠΑΟΚ που απείλησε για πρώτη φορά στο 5ο λεπτό της συνάντησης με τον Ντεσπόντοφ. Ο Τισουντάλι τον βρήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του Βούλγαρου απομακρύνθηκε από τον Πελς. Πέντε λεπτά μετά οι Θεσσαλονικείς είχαν διπλή ευκαιρία. Ο Ντεσπόντοφ βρήκε τον Ζίβκοβιτς που σούταρε με τον Πελς να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια το γύρισμα του Βούλγαρου απομακρύνθηκε ξανά από τον Γερμανό τερματοφύλακα.

Λίγο αργότερα ένα σουτ του Καμαρά στο 12′ πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμό πάγωσε με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνει το γκολ, χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο. Η επόμενη καλή στιγμή ήταν στο 36′ με τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί ένα φάουλ σε καλό σημείο και τον Πελς να αποκρούει. Τίποτα δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς σκορ.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με ένα μακρινό σουτ του Τόουελ στο 49′ όπου η μπάλα πέρασε άουτ. Τρία λεπτά μετά, ένα πολύ καλό φάουλ του Κάβαναγκ υποχρέωσε τον Κοτάρσκι σε μια εντυπωσιακή επέμβαση. Στο 58′ ο Τισουντάλι βρέθηκε σε θέση βολής όμως του σουτ του δεν βρήκε στόχο περνώντας άουτ.

Το γκολ ήρθε στο 64′ για τον ΠΑΟΚ! Ο Οζντόεφ βρήκε τον Ζίβκοβιτς ο οποίος νικήθηκε από τον Πελς, με τον Σέρβο πάντως να βρίσκει τον Ρώσο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει με τον Σβαμπ να βρίσκει τον Ντεσπόντοφ εντυπωσιακά στο 75′ και ο Βούλγαρος όντας ψύχραιμος έκανε το 2-0. Στο 90′ ήρθε και η τελευταία καλή φάση, με τον Πελς να νικά τον Ντεσπόντοφ. Έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 2-0.

Περισσότερα σε λίγο…