Είναι από τους ανθρώπους εκείνους που κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν -όσο μπορούν- την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έτσι, ενώ από τις αρχές του καλοκαιριού ακουγόταν πολύ έντονα ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια θα παντρευτούν μετά από δέκα χρόνια σχέσης, ο Greek Freak δεν δίστασε να το διαψεύσει μπροστά στις κάμερες λέγοντας μάλιστα ότι παντρεύεται ο αδερφός του Κώστας.

Το τριήμερο γλέντι και ο διπλός γάμος

Ωστόσο η στιγμή έφτασε, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα τριήμερο γλέντι, που ξεκινάει από την Παρασκευή 30 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου.

Όσο κι αν έχουν μείνει μακριά τα φώτα και τα φλας των φωτογράφων, αρκετές πληροφορίες έχουν αρχίσει να διαρρέουν για το γλέντι και τον γάμο που θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino στη Πύλο.

Η Μαράια στο bachelorette πάρτι της.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σήμερα 30/8 θα πραγματοποιηθεί το πάρτυ υποδοχής, ενώ αύριο θα ακολουθήσει ένα ακόμα πάρτυ με τη θεματική του να είναι εμπνευσμένη από τη Νιγηρία. Το μεγάλο γεγονός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή και οι πληροφορίες λένε ότι ο γάμος θα είναι διπλός, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της συντρόφου του έχουν αρχίσει να καταφθάνουν. Στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη ο Μπρουκ Λόπεζ με τη σύζυγός του Χέιλι Λόπεζ -η οποία διασκέδασε και στο bachelorette πάρτι της Μαράια-, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς, όπως και το πρώην στέλεχος της ομάδας Άλεξ Λάρσι.

H Χέιλι Λόπεζ στο bachelorette πάρτι της Μαράια.

Ανάμεσα στους καλεσμένους εννοείται ότι βρίσκονται όλοι συμπαίκτες του Greek Freak, τόσο από τους Μπακς όσο και από την Εθνική, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Σερένα Γουίλιαμς, ο Κίλιαν Εμπαπέ.