Η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής προκάλεσε προβλήματα σε αρκετές περιοχές κυρίως με πλημμυρισμένους δρόμους που μετατράπηκαν σε ποτάμια.

Ιδιαίτερα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας η ισχυρή βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι ενώ σε λίμνη μετατράπηκε το προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Τεράστια λίμνη

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλο το νερό που συσσωρευτική στον παρακείμενο πεζόδρομο καταλήγει μέσα στο προαύλιο του σχολείου.

Δείτε το βίντεο

Όπως έγινε γνωστό το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έχει λάβει περισσότερες από 40 κλήσεις οι οποίες αφορούν κυρίως αντλήσεις υδάτων, κοπές δέντρων και μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Επίσης το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΠΣ έλαβε τουλάχιστον 14 κλήσεις για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής λόγω της διακοπής ρεύματος που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της έντονης κεραυνικής δραστηριότηρτας.