Στη φυλακή οδηγείται ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει την 20χρονη στη Σαλαμίνα.

Ο ίδιος παραδέχθηκε  ότι είδε μια κοπέλα που του έμοιαζε με μία πρώην του. Μάλιστα, όπως είπε παρακολουθούσε επί 2 ώρες την 20χρονη.

Ο 35χρονος απειλεί πως θα μηνύσει τον 39χρονο φίλο της 20χρονης, ο οποίος επενέβη σώζοντας τη από τα χειρότερα.

Στην συνέχεια παραδέχθηκε ότι την πλησίασε και της μίλησε, αλλά δεν παραδέχθηκε ότι την ακούμπησε και ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Σημειώνεται πως ο 39χρονος Αχιλλέας τον χτύπησε μόλις ο 35χρονος βγήκε από την θάλασσα και κατάφερε να αποσπάσει ομολογία βιντεοσκοπώντας τον.

Είχε συλληφθεί ξανά

Ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί ξανά πριν από ένα χρόνο για απόπειρα βιασμού και σεξουαλική παρενόχληση κοριτσιών και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας ενώ διαθέτει πλούσιο ποινικό μητρώο και καταδίκες για υποθέσεις ναρκωτικών και διαρρήξεις.

Πιο αναλυτικά, τον Οκτώβριο του 2023 είχε κατηγορηθεί ξανά για απόπειρα βιασμού και πάλι στην περιοχή της Σαλαμίνας.

Η εκπομπή του Live News επικοινώνησε με την μητέρα μία 14χρονης, όπου όπως καταγγέλλουν, ο 35χρονος μπήκε στο λεωφορείο που ήταν η 14χρονη με μία φίλης της και σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν στην αστυνομία ο 35χρονος φέρεται να τοποθέτησε το πόδι του ανάμεσα στα πόδια της ανήλικης.

Μάλιστα η ανήλικη τράβηξε και φωτογραφίες του συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Το περιστατικό έγινε στις 14 Οκτώβρη του 2023. Η κόρη μου επέστρεφε με το λεωφορείο της γραμμής και ήταν εκείνη την ώρα αυτός μέσα. Πλησίασε την κόρη μου κι άρχισε να της λέει πόσο όμορφη είναι. […] Άρχισε να της χαϊδεύει το πόδι και η κόρη μου άλλαξε κάθισμα και την ακολούθησε. Βάζοντας μουσική πήγε και έκατσε δίπλα της και με το πόδι του προσπάθησε περνώντας το δικό του πόδι πάνω στο δικό της να την ψιλοεγκλωβίσει. Κάναμε επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία. Η κόρη μου όταν είδε ότι τους ακολούθησε τράβηξε φωτογραφία με το κινητό».

«Όταν η κόρη μου ανέβασε (τις φωτογραφίες) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε άλλα 11 περιστατικά από φίλες και γνωστές αντίστοιχης δράσης από τον ίδιο άνθρωπο», συμπλήρωσε η μητέρα της 14χρονης.