Αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί ο 39χρονος άνδρας, φίλος της 20χρονης η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού στη Σαλαμίνα από έναν 35χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε.

«Μετανιώνω για οποιαδήποτε εμπλοκή» λέει τώρα ο 35χρονος επίδοξος βιαστής της Σαλαμίνας, που πήρε την Παρασκευή το δρόμο για την φυλακή, μετά την πολύωρη απολογία του.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη αναμένεται να βρεθεί και ο 39χρονος φίλος της 20χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Εισαγγελία ασκείται αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την παράνομη βιντεοσκόπηση του δράστη από τον 39χρονο.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος του 35χρονου, επιθυμεί και ο ίδιος να κινηθεί νομικά και να καταθέσει μήνυση στον άνθρωπο που τον χτύπησε και τον τραβούσε βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβασε στο διαδίκτυο.

«Το ότι θα μου κάνει μήνυση, εκτός του ότι είναι για γέλια, θα έπρεπε να ντρέπεται και η οικογένειά του και τα αδέλφια του, όλη η οικογένεια. Δεν με αφορά καν η μήνυση, ίσα – ίσα που έσωσα και μια κοπέλα» είπε ο 39χρονος.

Από την πλευρά της υπεράσπισης του 35χρονου, πάντως, θα γίνουν και ενέργειες προκειμένου να αλλάξει η κατηγορία που τον βαραίνει από απόπειρα βιασμού σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Ήμουν τελείως μόνη»

Η 20χρονη περιέγραψε στην κάμερα του MEGA όλα τα εφιαλτικά λεπτά που έζησε στην παραλία της Σαλαμίνας. Δεν είχε τρόπο να διαφύγει παρά μόνο εάν κολυμπούσε.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 35χρονος απομακρύνθηκε, όμως μόνο για λίγο.

«Είπε ότι εάν δεν σε βιάσω θα σε μαχαιρώσω. Έτρεχα μέσα στην παραλία και μετά έγιναν όλα τα άλλα. Τον βγάλαμε έξω και μετά περιμέναμε την αστυνομία», όπως είπε.