Το 3Χ3 στο πρωτάθλημα περνάει από τη Λαμία για τον Ολυμπιακό. Ζόρικο ματς για τους κατόχους του Conference League που ξέρουν τι τους περιμένει κόντρα σε μια ομάδα που και φέτος δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση.

Για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο πρωταρχικός στόχος ήταν το απόλυτο έως την διακοπή, σε ένα διάστημα που λογικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη, ειδικά με τις συνθήκες που επικράτησαν με παίκτες κλειδιά (τραυματισμοί στην προετοιμασία) που όσο θα βρίσκουν ρυθμό τόσο θα την ανεβάζουν.

Στη Λαμία ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ξανά τον τραυματία Ρέτσο, ο Μπιανκόν δεν πήγε καλά στα δύο πρώτα ματς που έπαιξε βασικός με τον Πιρόλα (και μάλιστα ο Γάλλος είναι πιθανό να μην τον βρει η 5η Σεπτεμβρίου στον Ρέντη), ο Κουτσίδης έμεινε εκτός αποστολής και ο Ντόη υπολογίζεται για παρτενέρ του Έσε στον άξονα στο 4-2-3-1 που περιμένουμε πως θα εφαρμόσει ξανά ο Βάσκος τεχνικός.

Και κάπως έτσι, όπως είχαμε προαναγγείλει στο «10» εδώ και μέρες, το ντεμπούτο του Κάρμο στη φετινή σεζόν θα συνδυαστεί με την παρουσία του Πιρόλα με τον Ολυμπιακό να παίζει με δύο αριστεροπόδαρα στόπερ.

Από εκεί και πέρα; Δεν περιμένουμε διαφοροποιήσεις στα πρόσωπα. Τζολάκης, Ροντινέι, Ορτέγκα, Έσε, Ντόη, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Βέλντε, Ελ Καμπί οι υπόλοιποι εννιά βασικοί με τον Μεντιλίμπαρ να περιμένει πολύ καλύτερη απόδοση έχοντας εξηγήσει στους πάντες πως το ματς που τους περιμένει είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Βάσκος που περιμένει καλύτερη εικόνα από τον Τσικίνιο που έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια από την τριάδα Βέλντε-Μαρτίνς-Ελ Καμπί.