Ο Γουίλιαμ και η οικογένειά του αντιμετώπισαν ένα δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς μετά τις αντίστοιχες διαγνώσεις καρκίνου της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον και του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, αλλά και η διαμάχη του Γουίλιαμ με τον μικρότερο αδελφό του συνέχισε να απασχολεί τη δημοσιότητα.

Ποιο είναι το πρόσωπο που μπορεί να τους φέρει κοντά;

Η πριγκίπισσα Beatrice είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας που είναι σε θέση να «φέρει την ειρήνη» στη συνεχιζόμενη διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του παλατιού.

Η πριγκίπισσα Beatrice

Καθώς η διαμάχη συνεχίζει να μαίνεται μεταξύ των δύο στρατοπέδων, η Beatrice «μίλησε με τα δύο αδέλφια για να προσπαθήσει να βελτιώσει την κατάσταση», αναφέρει σε δημοσίευμά της η New York Post.

Η Beatrice έχει επισκεφθεί ακόμη και τους Σάσεξ στις ΗΠΑ και παρακολούθησαν μαζί το Super Bowl το 2022. Ήταν επίσης, το μόνο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια που έκανε εμφάνιση στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Harry & Meghan». Ενώ, η Beatrice παραμείνει την ίδια ώρα επίσης κοντά στο πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η Beatrice έχει πολλή δουλειά μπροστά της, δεδομένου ότι τα αδέλφια φέρεται να μην μίλησαν μεταξύ τους, ενώ παρευρέθηκαν αμφότεροι στην κηδεία του θείου τους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η πρώτη τους συνάντηση εδώ και πάνω από ένα χρόνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι έκανε την έκπληξη και για πρώτη φορά φέτος βρέθηκε στο πλευρό του Γουίλιαμ

Συνάντηση έναν χρόνο μετά

Μετά από αναφορές που έκαναν λόγο ότι ο Harry επρόκειτο να μην πάει για λόγους ασφαλείας, ο δούκας πέταξε τελικά στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια ινκόγκνιτο εμφάνιση στην επιμνημόσυνη δέηση. Η κηδεία σηματοδότησε την πρώτη φορά που τα αντιμαχόμενα αδέλφια βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάϊο του 2023.

Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε ότι ήταν «πολύ χαρούμενοι που επιβεβαίωσαν ότι και οι δύο πρίγκιπες ήταν εκεί», σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun. «Κάθισαν στο πίσω μέρος, αλλά όχι μαζί». Μια άλλη πηγή δήλωσε, ότι δεν γνώριζαν ότι ο Harry και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν εκεί μέχρι που τους είδαν μετά τη λειτουργία, προσθέτοντας: «Έφτασαν πολύ διακριτικά». «Ο William και ο Harry ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλούν μεταξύ τους και κρατούσαν αποστάσεις», πρόσθεσε ένας άλλος παρευρισκόμενος.