Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 30 Αυγούστου στην Καλαμαριά, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με τρεις νεαρούς να ξυλοκοπούν ανήλικο έπειτα από ραντεβού που του έκλεισαν μέσω social media.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρεις νεαρούς ημεδαπούς, δύο 18χρονους και μία 16χρονη, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κλοπής, παράβασης νόμου «Περί όπλων» και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο 18χρονοι συλληφθέντες μαζί με φίλο τους, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, ένεκα προσωπικών διαφορών με δύο 16χρονους ημεδαπούς, συναντήθηκαν μαζί τους σε περιοχή της Καλαμαριάς, έπειτα από μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που απέστειλε η 16χρονη σχετικά με το σημείο συνάντησής τους.

Επιτέθηκαν στον έναν 16χρονο, εκφόβισαν τον δεύτερο

Αφού προχώρησαν σε εκφοβισμό ενός εκ των δύο ανηλίκων, επιτέθηκαν στον δεύτερο με χρήση σωματικής βίας και αντικειμένων, ενώ του αφαίρεσαν γυαλιά ηλίου και ένας εκ των συλληφθέντων έσπασε το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 16χρονος παθόντας μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.