Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέβηκε νωρίτερα σήμερα τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε ένα μικρό εκκλησάκι κοντά στα Χανιά της Κρήτης, όπου οι δυο τους βρίσκονται εδώ και κάποιες ημέρες απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η νύφη έχει επιλέξει ένα λιτό λευκό φόρεμα με τούλι και ουρά, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα ασορτί πέπλο. Το σύνολο του γαμπρού κινείται επίσης σε λευκές αποχρώσεις.

Μετά την γαμήλια τελετή αναμένεται να ακολουθήσει πάρτυ με τους καλεσμένους τους σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα.

«We totally DO!»

Εχθές, το ζευγάρι επιβεβαίωσε με ένα κοινό βίντεο στο Instagram τις φήμες περί γάμου. Στο κλιπ, περπάτουσαν ξυπόλητοι στην παραλία, αντάλλασσαν τρυφερά φιλιά, και αγκαλιάστηκαν σφιχτά λίγο πριν βουτήξουν ανέμελοι και ερωτευμένοι στη θάλασσα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φορούσε πέπλο, ενώ στην περιγραφή έγραψαν «We totally DO!».

Στην ενότητα με τα σχόλια κάτω από το βίντεο κατέφθασαν μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη, ο ηθοποιός Χρήστος Σπανός, ο οποίος έγραψε: «Να ζήσετε.Υγεία,σεβασμό,αγάπη,πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές και άπειρα χαμόγελα», και η Ναταλία Γερμανού, η οποία τους ευχήθηκε: «Μόνο ευτυχία και χαρά».

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

Κεντρική φωτογραφία θέματος: _kirka / Instagram