Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Costa Navarino πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η γαμήλια δεξίωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ριντλσπρίγκερ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA και η αγαπημένη του, μετά από οκτώ χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά -τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα- ενώθηκαν το πρωί της Κυριακής (1/9) με τα δεσμά του γάμου σε στενό κύκλο και με μια διπλή τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Οι VIP καλεσμένοι

Ανάμεσα στους 150-200 καλεσμένους, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν στο Costa Navarino με ιδιωτικές πτήσεις, βρίσκονται και 30 εξαιρετικά σημαντικά πρόσωπα (VVIPs), όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Σερένα Γουίλιαμς.

Το βράδυ του Σαββάτου (31/8) έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, για να παραβρεθούν σήμερα στον γάμο.

Ακόμη, εκεί βρίσκονται ο Βασίλης Σπανούλης με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους και ο Ολυμπιονίκης, Εμανουήλ Καραλής.

Επίσης, παρόντες είναι ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Η δεξίωση

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν από την Παρασκευή (30/8) όπου πραγματοποιήθηκε το «White Party» στο ξενοδοχείο «W», ενώ χθες ακολούθησε το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και θέμα τη δεύτερη πατρίδα του 29χρονου μπασκετμπολίστα.

Σήμερα, μετά τις 18:00, ο Γιάννης και η Μαράια κατευθύνθηκαν στο Navarino Hills, μια γραφική περιοχή του Costa Navarino με γήπεδα του γκολφ, με θέα τον όρμο του Ναυαρίνου, για τη δεξίωση, όπου η αγάπη τους εορτάζεται παρουσία όλων των εκλεκτών καλεσμένων.

Οι απαιτήσεις για την ιδιωτικότητα είναι εξαιρετικά υψηλές, με μέτρα που εξασφαλίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει το μέρος της δεξίωσης, εκτός από τους καλεσμένους και το προσωπικό, ενώ κατά πληροφοφίες ο μόνος τρόπος για να πλησιάσει κάποιος είναι μέσω… drone.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι όσοι εργάζονται για τον γάμο έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Το γαμπριάτικο κοστούμι και το μενού

O Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάστηκε για τη γαμήλια τελετή μαζί με τον σχεδιαστή και προσωπικό του φίλο, Γιώργο Παπαδόγαμβρο, που έχει επιμεληθεί το κοστούμι του. Ο ίδιος έκανε μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media.

Όσον αφορά το μενού στο οποίο κατέληξε το ζευγάρι, θα έχει μια μάλλον ευρεία γκάμα αναφορών -από ραφιναρισμένες, ελεβέ εκδοχές του πατροπαράδοτου για τους Αμερικανούς μπέργκερ μέχρι σοφιστικέ σύγχρονη ελληνική γαστρονομία.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η απόφαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο να λανσάρει στο γάμο και το πρώτο κρασί του. Πρόκειται για μια ροζέ ετικέτα η οποία θα φέρει το όνομα της Μαράια Ριντλσπρίγκερ και, εκτός από τη συμβατική φιάλη των 750 ml, θα κυκλοφορήσει στην αγορά και σε magnum έκδοση.