Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις κάθε ημιχρόνου από Ζίβκοβιτς (45′ +1) και Καμαρά (90′ +2), ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Περιστέρι χωρίς απώλειες, επικρατώντας 1-2 του Ατρομήτου για την τρίτη αγωνιστική της Superleague.

Ισοφάρισαν προσωρινά οι Περιστεριώτες με το εύστοχο πέναλτι του Ουάρντα στο 86′, που το κέρδισε ο ίδιος, το ματς έγινε… ροντέο στα τελευταία λεπτά, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη αλώβητος.

Τον έλεγχο ο Ατρόμητος, το γκολ ο ΠΑΟΚ

Πρώτη τελική στον στόχο στο ματς ήταν στο 5ο λεπτό από τον Ατρόμητο. Ο Καρλίτος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με τον Μίχορλ να στέλνει την μπάλα πάνω στον Κοτάρσκι.

Στο 18ο λεπτό ξανά στο προσκήνιο βρέθηκε ο Ατρόμητος, με τον Καρλίτος να ντριπλάρει τον Μιχαηλίδη, να βρίσκει τον χώρο να σουτάρει έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα να καταλήγει άουτ. Δέκα λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης απέιλησε ξανά με σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στα σώματα.

Ωστόσο το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σορετίρε που κυνήγησε μία χαμένη μπαλιά, έδωσε στον Ζίβκοβιτς με τον αρχηγό του Δικεφάλου να κάνει το 0-1 με επεισοδιακό τρόπο, αφού πρώτα σούταρε, η μπάλα κόπηκε και στη συνέχεια με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της ομάδα του Λουτσέσκου.

Βρήκε την ισοφάριση ο Ατρόμητος, μίλησε στο τέλος ο ΠΑΟΚ

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 58ο λεπτό. Ο Μπάμπα βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ, όμως ο Κοσέλεφ του είπε «όχι» μπλοκάροντας τη μπάλα.

Στο 67ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σκοράρει ξανά με τον Ζίβκοβιτς, όμως μετά από εξέταση του γκολ από το VAR δίνεται φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και κίτρινη κάρτα στον Μπάμπα.

Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο δέκα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 77ο λεπτό. Ο Ουάρντα συνεργάστηκε ωραία με τους συμπαίκτες του, μπήκε στην περιοχή, αλλά τον πρόλαβε ο Κοτάρσκι.

Στο 85ο λεπτό, οι ισορροπίες άλλαξαν. Ο Ουάρντα μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ότο με τον Ατρόμητο να κερδίζει πέναλτι, που ο Αιγύπτιος εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 βάζοντας φωτιά στο ματς.

Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Λουτσέσκου πίεσαν και έφτασαν στο πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο. Συγκεκριμένα στο 90ό λεπτό ο ΠΑΟΚ παίρνει ξανά προβάδισμα όταν ο Ντεσπότοφ εκτέλεσε το φάουλ, ο Κοσέλεφ έκανε κακή έξοδο, με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει την κεφαλιά για το 1-2.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κοσέλεφ, Μούντες, Μπόρσον, Τσακμάκης, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονθάλεθ (65′ Φαν Βερτ), Μπάκου (74′ Γιουμπιτάνα), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (66′ Βρακάς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ (73′ Καμαρά), Σβαμπ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (87′ Ντεσπόντοφ), Σορετίρε (73′ Μουργκ), Τσάλοφ (73′ Τισουντάλι).