«Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε», δήλωσε στην αστυνομία ένας 17χρονος, ο μόνος επιζών της οικογενειακής δολοφονίας που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Μιλάνο.

Το αγόρι εξήγησε ότι μπήκε στο υπνοδωμάτιο του 12χρονου αδελφού του και είδε τον πατέρα του να κάθεται σε μια καρέκλα, με το μαχαίρι δίπλα του και τα πτώματα του μικρού του αδελφού στο κρεβάτι του και της μητέρας του στο πάτωμα. Τότε, πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον πατέρα του μέχρι θανάτου, όπως ισχυρίζεται.

Προς το παρόν, τόσο τόσο η Εισαγγελία της Monza όσο και η Εισαγγελία Ανηλίκων του Μιλάνου, ερευνούν την υπόθεση χωρίς να έχουν ακόμη καταλήξει αν η ιστορία του 17χρονου είναι αληθινή.

Υποψιάζονται τον 17χρονο γιο για τριπλή δολοφονία

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής και μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δεν υπήρξαν ποτέ ιδιαίτερα προβλήματα στην οικογένεια, η οποία ήταν εύπορη και ζούσε σε μια βίλα δίπλα στους γονείς και τον αδελφό του πατέρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι οι αστυνομικές αρχές στο Μιλάνο υποψιάζονται πως ο 17χρονος ενδέχεται να είναι ο δράστης του τριπλού φονικού και όχι μόνο του πατέρα, τον οποίο κατηγορεί πως σκότωσε την μητέρα και τον 12χρονο αδελφό του.

Κανείς από τους γείτονες δεν άκουσε τίποτα και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτού της οικογένειας.