Ο Κιλιάν Εμπαπέ οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη επί της Μπέτις (2-0) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα των μερένχες.

Στις δηλώσεις του στο φινάλε ο 25χρονος επιθετικός εξέφρασε τη χαρά του για τα πρώτα γκολ που πέτυχε ως παίκτης των μπλάνκος, μίλησε για την αγάπη που έχει λάβει από τους φίλους της Βασίλισσας και τόνισε ότι στη Ρεάλ πήγε για να κατακτήσει τρόπαια.

«Είναι μια μεγάλη στιγμή. Ανυπομονούσα πραγματικά να σκοράρω σε αυτό το θρυλικό γήπεδο, το καλύτερο στον κόσμο. Το πιο σημαντικό όμως, είναι η νίκη.

Έπρεπε να κερδίσουμε μετά τη Λας Πάλμας, ακόμα κι αν είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε η Ρεάλ. Και στο τέλος κερδίσαμε.

Από τότε που έφτασα το λέω: Είμαι χαρούμενος. Ο κόσμος μού έχει δείξει την αγάπη του, ακόμη κι όταν δεν σκόραρα. Έχουν περάσει τρία παιχνίδια, τα οποία για πολλούς μπορεί να μην είναι αρκετά! Αλλά για μένα ήταν πολλά.

Ο σύλλογος, οι συμπαίκτες μου, οι οπαδοί… ήταν πάντα δίπλα μου. Μου δίνει αυτοπεποίθηση το να σκοράρω για αυτόν τον σύλλογο, γι’ αυτό το σύμβολο», είπε ο Γάλλος σταρ, ενώ μιλώντας και στη μικτή ζώνη ανέφερε:

«Ήρθα φυσικά, θέλοντας να βοηθήσω την ομάδα. Να περνάμε καλά με όλους εκτός γηπέδου. Είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά πρώτα από όλα είναι καλοί άνθρωποι. Νομίζω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν. Αν ενωθούμε όλοι, θα έχουμε μια υπέροχη σεζόν.

Ξέρω ότι όταν ένας παίκτης σαν εμένα πάει σε μια ομάδα, αλλάζουν πολλά πράγματα, αλλά νομίζω ότι από το πρώτο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχουμε βελτιωθεί.

Νιώθω καλά σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι ως παίκτης μπορώ να τα πάω καλύτερα από σήμερα και σε άλλα παιχνίδια.

Είμαι εδώ για να κατακτήσω τρόπαια, να βάλω γκολ. Πρέπει να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι. Δεν σκόραρα σε τρία παιχνίδια και όλοι μιλούσαν γι’ αυτό.

Σκέφτομαι μόνο πώς να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τρόπαια».