Ένα ακόμα περιστατικό βίας στην Κρήτη, μετά τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού τουρίστα, καταλήγει στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, σήμερα θα οδηγηθούν στον ανακριτή οι τέσσερις νεαροί οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον 36χρονο Γάλλο τουρίστα έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο.

Τι θα υποστηρίξουν

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους αναμένεται να υποστηρίξουν ότι δεν ήθελαν να του κάνουν κακό και ότι το επεισόδιο ξέφυγε πάνω στην ένταση που δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από κατάστημα εστίασης τα ξημερώματα της Κυριακής (1/9), με τους τέσσερις άνδρες τελικά να συλλαμβάνονται άμεσα από την Ελληνική Αστυνομία και να οδηγούνται στις Αρχές με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πώς έγινε η συμπλοκή

Η συμπλοκή φαίνεται να ξεκίνησε όταν η παρέα των Γάλλων βγήκε από το μπαρ, σύμφωνα με εργαζόμενο, κρατώντας ένα μπουκάλι αλκοόλ.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως έσπρωξε ένα άτομο από την παρέα των Κρητικών και τότε ένας από την παρέα των «νταήδων» άρπαξε το μπουκάλι, με το οποίο άρχισε να χτυπάει τον 36χρονο, την ώρα που ένας άλλος από την παρέα των τεσσάρων τον κλωτσούσε στα πλευρά.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται με κάταγμα στο κεφάλι, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ στην Ελλάδα έχουν φτάσει και οι γονείς του.