Ο Δημήτρης Σταρόβας αναρρώνει μέρα με τη μέρα από τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, προσπαθώντας να ξαναβρεί τους παλιούς ρυθμούς τους και να επιστρέψει στις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις του.

Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «Άγαμοι Θύται– Best Ωχ», ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο. Ο Δημήτρης Σταρόβας μετά από αρκετούς μήνες, βρέθηκε και πάλι στη σκηνή σε μια guest εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε στη σκηνή

Το βράδυ της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών όπου και συμμετείχε στην παράσταση με την κιθάρα του.

Φανερά ανανεωμένος, έπιασε την κιθάρα του και στάθηκε ανάμεσα στους συναδέλφους του. Όσο για την ομιλία του σε βίντεο που ακολουθεί με έναν από τους διαλόγους του, ακούγεται να έχει αποκατασταθεί σε σημαντικό βαθμό.

YouTube video player

YouTube video player

Τι δήλωσε πριν λίγες ημέρες στο κανάλι του στο YouTube

«Σε αυτό το διάστημα των τριών μηνών συνέβησαν τόσα πολλά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας γιατί υπάρχει λόγος, θα το διαπιστώσετε. Θέλω να απευθυνθώ σε πολύ κόσμο γιατί στη θέση που ήμουνα πιστεύω ότι υπάρχει πάρα πολύς κόσμος που δεν προσέχει τον εαυτό του όπως κι εγώ. Ζω από τύχη, μόνο αυτό θα σας πω», είχε αναφέρει ο Δημήτρης Σταρόβας σε πρόσφατο βίντεό του στα social media.

YouTube video player

Το δημόσιο ευχαριστώ

Ο γνωστός καλλιτέχνης μετά την περιπέτεια με την υγεία του είχε στείλει το δικό του δημόσιο ευχαριστώ στη σύντροφό του Άννα Σταθάκη και τους θαυμαστές του που ανησύχησαν για τον ίδιο.

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε, μέσα στη ζωή είναι όλα.

Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο, οπότε επιφυλάσσομαι» αυτοσαρκάστηκε σχετικά με τη δυσκολία που του άφησε στην ομιλία το εγκεφαλικό που υπέστη.

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου (σημ.: η σύντροφός του Άννα Σταθάκη) και όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζεται ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ. Ευχαριστώ» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε ένα δημόσιο μήνυμά του.