Τρομακτικές στιγμές έζησαν οι θεατές ενός τσίρκου στη Ρωσία όταν έκπληκτοι είδαν μία αρκούδα να επιτίθεται ξαφνικά στον θηριοδαμαστή της. Όλα ξεκίνησαν όταν σε μία παράσταση που δόθηκε στο στο τσίρκο Moretti η αρκούδα με το όνομα Ντόνατ επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή της Σεργκέι Πριτσίνιτς.

Σύμφωνα με το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου όλα έγιναν την ώρα που η αρκούδα βάρους περίπου 250 κιλών βρισκόταν πάνω σε ένα hoverboard. Εκεί το ζώο επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή που βρέθηκε καθηλωμένος για 30 δευτερόλεπτα. Κατόπιν παρενέβη ένας άλλος εργαζόμενος, ο οποίος χτύπησε το ζώο προκειμένου να δώσει χρόνο στον Πριτσίνιτς να απεγκλωβιστεί και να σηκωθεί όρθιος.

«Κάθε ένα από αυτά τα ζώα συμπεριφέρεται διαφορετικά»

Σε δηλώσεις που έκανε ο διευθυντής αμέσως μετά την λήξη του περιστατικού, ανέφερει ότι ο Σεργκέι Πριτσίνιτς «περίμενε να ηρεμήσει η αρκούδα, ενώ στην συνέχεια σηκώθηκε και συνέχισε την παράσταση την οποία έκλεισε με ένα φιλί και αυτό ήταν».

«Πρόκειται για ένα ζωό. Κάθε ένα από τα ζώα συμπεριφέρεται διαφορετικά. Για παράδειγμα μπορεί να μην τους αρέσει κάτι και να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο τα συναισθήματά τους. Κάθε θηριοδαμαστής το αντιλαμβάνεται αυτό» πρόσθεσε ο διευθυντής του τσίρκου.

Δείτε το βίντεο

When Circus BEARS Attack… on Hoverboards!