Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 33χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος χθες το πρωί ενώ οδηγούσε τη μηχανή του στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος της Ελευσίνας παρασύρθηκε από οδηγό ΙΧ, ο οποίος τον εγκατέλειψε στο οδόστρωμα.

Για το σοβαρό τροχαίο μίλησε φίλη του 33χρoνου στο MEGA, της οποίας ο σύζυγος είναι συνάδελφός του: «Δουλεύουν σε βαπόρι. Το παλικάρι πήγαινε στη δουλειά του, γύρω στις 06:00 με 06:30 έχει γίνει το συμβάν, γιατί κάλεσε τον σύζυγό μου και του είπε ότι είναι πεσμένος κάτω».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι αυτό που τους είπε ο 33χρονος είναι ότι «ένιωσε ξαφνικά κάποιος να τον σπρώχνει από πίσω και το παιδί βρέθηκε κάτω». Η σύγκρουση, δε, ήταν τόσο σφοδρή που η μηχανή πέρασε μέσα από πινακίδα.

«Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει»

Στη συνέχεια, η ίδια ανέφερε ότι η σύγκρουση έχει γίνει με πολλή δύναμη. Ο 33χρονος «είναι στο Κρατικό της Νίκαιας, οι άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, μετά από πάρα πολλές ώρες χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη, είναι θαύμα… Μας είπαν να προσευχόμαστε να ξαναπερπατήσει. Είναι στην εντατική για προληπτικούς λόγους».

Ο 33χρονος είναι πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. «Έχει τρία ανήλικα παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο, είναι 33 χρόνων νέο παλικάρι, στη δουλειά του πήγαινε. Είναι οδηγός πάρα πολλά χρόνια, φόραγε το κράνος του κανονικά».

Η έκκληση της οικογένειας και φίλων του νεαρού οδηγού είναι όποιος γνωρίζει κάτι ή βρισκόταν στο σημείο την στιγμή του τροχαίου, να επικοινωνήσει με τις Αρχές σε μια προσπάθεια εύρεσης και ταυτοποίησης του οδηγού του ΙΧ που προκάλεσε το ατύχημα και εξαφανίστηκε από το σημείο, αφήνοντας στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένο τον οδηγό της μηχανής.

«Σας παρακαλώ μια κοινοποίηση να βρεθεί αυτός που το έκανε», κατέληξε η φίλη του ώστε το συντομότερο να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο ασυνείδητος οδηγός.