Ένα αγοράκι 4 ετών τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι σε ορεινή περιοχή της Παύλιανης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες χτύπησε σε κορμό δέντρου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το συμβάν έγινε αργά το απόγευμα της Πέμπτης (5/9). Οι γονείς του παιδιού κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ζήτησαν ασθενοφόρο στην Παύλιανη λέγοντας ότι κατεβαίνουν με το δικό τους αυτοκίνητο από το βουνό έχοντας μέσα το παιδί τραυματισμένο.

Δύο ασθενοφόρα

Αμέσως ξεκίνησε ένα ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ένα άλλο από τη Λαμία.

Το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Αμφίκλειας συνάντησε το αυτοκίνητο των γονιών κοντά στο χωριό Οίτη, όμως δεν παρέλαβε το παιδί γιατί εκείνη τη στιγμή έπαθε λάστιχο.

Η γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο μπήκε στο αυτοκίνητο των γονιών για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο 4χρονο αγοράκι που ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

Διασωληνώθηκε

Στο ύψος της διασταύρωσης του Σκαμνού συναντήθηκαν με το ασθενοφόρο που ερχόταν από Λαμία και το οποίο παρέλαβε το παιδάκι για να το μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Εκεί εκτιμήθηκε η κατάστασή του από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή και προσπάθησαν να το σταθεροποιήσουν προκειμένου να μεταβεί σε εξειδικευμένο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport διασωληνώθηκε και η διακομιδή του θα γίνει συνοδεία αναισθησιολόγου της ΜΕΘ.