Δεν σταματά η άνοδος των τιμών στα… πάντα στην Ελλάδα. Θύμα αυτής της αύξησης είναι και το τίμιο και φθηνό (κάποτε) σουβλάκι!

Συγκεκριμένα, οι τιμές για ένα τυπικό τυλιχτό με γύρο στην Αθήνα και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα κυμαίνονται από τα 3,30 έως και τα 4,50 ευρώ, έχοντας ξεπεράσει μία τιμή που πολλοί θα θεωρούσαν πλαφόν ακόμα και στην Σαντορίνη, μία δεκαετία πριν.

Ως γνωστόν, στα νησιά η κατάσταση είναι χειρότερη, ειδικά όταν μιλάμε για νησιά όπως η Μύκονος!

Το πιο φθηνό και το πιο ακριβό σουβλάκι

Μάλιστα, ένας TikToker έψαξε και βρήκε το πιο «φθηνό» σουβλάκι της Μυκόνου και στη συνέχεια το πιο ακριβό. Τα δοκίμασε και τα δυο και κατέληξε στο συμπέρασμα ποιο του αρέσει περισσότερο.

Το πιο φθηνό κόστισε 5 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό ξεπερνούσε τα 10 ευρώ.

Πιο είναι πιο γευστικό;

Ο TikToker dimitris tsedes συνέκρινε τα δύο σουβλάκια για να διαπιστώσει ποιο αξίζει, ποιο είναι μεγαλύτερο και ποιο είναι πιο γευστικό.

Ξεκινώντας με το «φθηνό», ο TikToker είπε ότι ο γύρος είναι τέλειος, η πίτα φρέσκια και οι πατάτες καλά ψημένες. «Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά έχει βάλει πολλά υλικά μέσα και είναι μπαμπάτσικο» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το ακριβό σουβλάκι της Μυκόνου, ο ίδιος τόνισε ότι είναι πιο μεγάλο αλλά και πιο ελαφρύ από το «φθηνό».

Στο τέλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι πιο πολύ του άρεσε το φθηνό σουβλάκι, αν και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι φθηνό θεωρείται κάτι που κάνει 5 ευρώ.

@dimitristsede Φθηνό vs ακριβό Σουβλάκι στην Μύκονο 🌯🇬🇷 – #so#souvlakim#jmky#mykonosa#battlek#akrivot#fthino ♬ πρωτότυπος ήχος – Dimitris Tsede