Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου σε ένα κατάμεστο Καλλιμάρμαρο. Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι συνέρρευσαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τη συναυλία τού «Ολοι μαζί Μπορούμε», για να τιμήσουν τον αγαπημένο στιχουργό.

Ανάμεσα στους 16 καλλιτέχνες που συμμετείχαν Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη εμφάνιση – έκπληξη έκανε η Χάρις Αλεξίου.

Συγκλονιστική η Χάρις Αλεξίου

Η σπουδαία καλλιτέχνις, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από το τραγούδι ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε «Όλοι σε φωνάζουν αρχηγό».

«Είναι και ο Μάνος Λοΐζος εδώ απόψε» είπε εμφανώς συγκινημένη η Χαρούλα Αλεξίου, που έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα από το κατάμεστο στάδιο. Στο πλαυρό της βρέθηκε ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι με τίτλο «Η γοργόνα».

Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν ασταμάτητο, τόσο που συγκίνησε την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα.

YouTube video player

YouTube video player

Το μήνυμα της προς τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Η Χαρούλα Αλεξίου πριν τραγουδήσει, φαίνεται να απευθύνεται στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, αλλά και στους θεατές που γέμισαν το Καλλιμάρμαρο, και να τους λέει: «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις «όχι»