Ο Ελβετός διαιτητής, Ουρς Σνάιντερ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA ορίστηκε να διευθύνει την πρεμιέρα της Εθνικής απέναντι στη Φινλανδία (7/9, 21:45) στη League B, στο νέο Nations League. Aυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας που «σφυρίζει» την εθνική Ελλάδoς στην καριέρα του.

Πριν από τρία χρόνια, ο Ουρς Σνάιντερ είχε διευθύνει το φιλικό παιχνίδι Ελλάδα-Ονδούρα 2-1.

Βοηθοί του Ουρς Σνάιντερ θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρκο Τσούρχερ, Μπέντζαμιν Τσούρχερ, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Σβεν Βόλφενσμπεργκερ και στο VAR θα είναι οι επίσης Ελβετοί Λούκας Φέντριχ, Μίρελ Τούρκες.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής

Η ΕΘνική Ελλάδος συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των πρώτων αγώνων του Nations League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (7/9, 21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Φινλανδία και την επόμενη Τρίτη (10/9) την Ιρλανδία στο Δουβλίνο. Ν

Να σημειωθεί πως, στον όμιλο μας υπάρχει και η Αγγλία, που φαντάζει το φαβορί για την πρωτιά. Ο Σέρβος τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά και δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης (4/9) περιλάμβανε διπλή προπόνηση.

Το πρωί οι διεθνείς δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα είχε επιθετική τακτική και δίτερμα. Η προπόνηση την Πέμπτη (5/9) είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, ενώ την Παρασκευή (6/9) ο Γιοβάνοβιτς και οι διεθνείς θα προπονηθούν στο Καραϊσκάκης.