Στο φως της δημοσιότητας βρέθηκε μία νέα καταγγελία από επίθεση που δέχτηκε 27χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος από συμμορία Ρομά στο Αίγιο. Ο 27χρονος καταστηματάρχης έχει υπάρξει θύμα τους, καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στο MEGA ανέφερε «Δεν είχα καθόλου προηγούμενα μαζί τους. Όταν είχα ανοίξει στην αρχή το κατάστημα κι έρχονταν να παίξουν, έκαναν ζημιές, φασαρίες, δεν πλήρωναν. Στη συνέχεια άρχισα να ζητάω ταυτότητα απ’ όλους για να προστατέψω και την περιουσία μου.»

«Έχω βάλει λάμες στο πρόσωπό μου»

Πρόσθεσε ότι «Τελικά πήγα στο νοσοκομείο με σπασμένο ζυγωματικό κι έχω βάλει λάμες στο πρόσωπό μου». Το κατάστημα παραμένει κλειστό μετά την επίθεση της συμμορίας, με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, ήταν το δικαστήριο για την επίθεση στον 27χρονο και όπως καταγγέλλεται, έξω από τα δικαστήρια Αιγίου είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 50 Ρομά, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Δείτε το βίντεο