Η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 21:15 θα τιμήσει τον Γιώργο Πρίντεζη, με την εκδήλωση απόσυρσης της φανέλας του με το Νο.15, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον επί σειρά ετών αρχηγό του Ολυμπιακού

Με αφορμή τη βραδιά προς τιμήν του πρώην αρχηγού των «ερυθρόλευκων», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε story στο οποίο αποθέωσε τον Πρίντεζη. «Παικταράς και κύριος», έγραψε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδεύοντας αυτά τα λόγια με χειροκροτήματα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Παναθηναϊκός: «Ξεμούδιασμα» με Τσεντεβίτα

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά σιγά στον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος θα δώσει απόψε το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στη Σλοβενία. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Τσεντεβίτα (19:00, ERTSPORTS2) και ο Εργκίν Αταμάν θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι επίπεδο βρίσκεται σε αυτό το πρώιμο στάδιο της σεζόν.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση του τριφυλλιού (5/9), ενώ από την πλευρά του ο Ομέρ Γιούρτσεβεν βρέθηκε στη Λιουμπλιάνα κι ακολούθησε μέρος της προπόνησης έχοντας παράλληλα και την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες. Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Κώστας Σλούκας.

Θυμίζουμε ότι αύριο (7/9), ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μια εκ των Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές, στον μεγάλο ή τον μικρό τελικό του φιλικού τουρνουά που διοργανώνει η Τσεντεβίτα.