Πριν από λίγο καιρό έγραψε για μια ακόμη φορά ιστορία, αποδεικνύοντας ότι είναι η βασίλισσα της μουσικής βιομηχανίας. Η Μπιγιονσέ, με την κυκλοφορία του «Cowboy Carter» έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή του Top Country Albums chart, ενώ αυτό ήταν το όγδοο συνεχόμενο άλμπουμ της που φτάνει στο Νο1 του Billboard 200.

Κι ως βασίλισσα αποφάσισε να γιορτάσει και τα γενέθλιά της στις 4 Σεπτεμβρίου, μέρα που έκλεισε τα 43α χρόνια της. Η Μπιγιονσέ τα πέρασε μαζί με την οικογένειά της, με πλούσια δώρα, πολύχρωμα μπαλόνια και ένα ποτήρι ποτό.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για έναν ακόμη χρόνο. Σας ευχαριστώ για τις ευχές γενεθλίων» έγραψε στο Instagram, ενώ ανήρτησε και μια σειρά από φωτογραφίες δείχνοντας το κλίμα που επικρατούσε. Μέσα σε λίγες ώρες το ποστ της ξεπέρασε τα 1,4 εκατομμύρια likes.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις

Αν και βασίλισσα, η Μπιγιονσέ δεν είναι απολιτίκ. Το αντίθετο μάλιστα, καθώς έχει εκφράσει τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις. Μάλιστα, αποφάσισε να της δώσει την άδεια ώστε να χρησιμοποιεί το κομμάτι της «Freedom» ως το επίσημο τραγούδι της προεκλογικής της εκστρατείας. Την είδηση επιβεβαίωσε και το αμερικανικό δίκτυο CNN, ενώ εκτός από τη Μπιγιονσέ, η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ θα έχει την στήριξη όλης της οικογένειας της super star της μουσικής.