Η Σάρα Ρίτσιο είναι μια 34χρονη γυναίκα που ζει στη Νέα Υόρκη. Η διαφορά που έχει με τις άλλες συνομήλικές της είναι πως στο βιογραφικό της υπάρχει ο τίτλος «sex exprert». Η Σάρα είναι επίσημος δοκιμαστής δονητών, ενώ μαζί με τη φίλη της Ρόουζ έχουν και το δικό τους site, όπου πωλούν sex toys και δίνουν συμβουλές.

Έχοντας αυτό το πλούσιο βιογραφικό, η 34χρονη αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι τους. «Υπάρχει η λανθασμένη αντίληψη ότι σεξ σημαίνει ένα πέος που μπαίνει ξανά και ξανά σε ένα αιδοίο. Ωστόσο αυτή είναι μια μορφή σεξ, υπάρχουν τόσες ακόμα που μπορούμε να ανακαλύψουμε» είπε η Ρίτσιο και συμπλήρωσε: «Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι τα ζευγάρια δεν δίνουν ιδιαίτερη βάση στα προκαταρκτικά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάνουν ένα μεγάλο μέρος της ευχαριστήσης».

Όπως εξήγησε, οι περισσότεροι θεωρούν προκαταρκτικά παιχνίδια μόνο τα φιλιά και τα χάδια. «Τα πιο ωραία και ερωτικά προκαταρκτικά είναι αυτά στα οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτά που προκαλούν έξαψη, διέγερση και προετοιμάζουν το έδαφος για τη σωματική επαφή» τόνισε η Σάρα Ρίτσιο.

Μάλιστα, όπως είπε, αυτό το λάθος οδηγεί πολλές φορές και στο κακό σεξ, καθώς -ιδιαίτερα οι γυναίκες- δεν βρίσκονται σε πλήρη διάθεση για όταν ξεκινάει η σωματική επαφή.