Πραγματικά ασταμάτητη εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο χθές με ένα σούπερ αποκαλυπτικό μεταλλικό φόρεμα για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Unstoppable». Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην pop star, όταν έφτασε στο φεστιβάλ, όπου η 55χρονη με το φόρεμα που επέλεξε έδειξε στο κοινό τις καμπύλες της οι οποίες «συγκρατούνταν» από μεγάλους μαύρους φιόγκους. Συνδύασε την εντυπωσιακή εμφάνιση με ασημένιες γόβες καθώς περπάτησε μόνη της στο κόκκινο χαλί.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Αυτή ήταν πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο κόκκινο χαλί από τότε που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα. Ο ηθοποιός παρόλο που έχει κάνει την παραγωγή της ταινίας δεν παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της. Τις ίδιες ώρες ο Άφλεκ βρισκόταν στο Λος Άντζελες. Παράλληλα, τα media πήραν φωτιά για την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ με καυστικά σχόλια του ύφους: «Κοίτα τί έχασες»- αν και μεταξύ μας δεν νομίζουμε πως δεν το ξέρει, μάλλον όμως δεν τον νοιάζει.

Ενδυματολογικά

Το φόρεμα που φόρεσε η 55χρονη καλλονή ήταν του οίκου Tamara Ralph. Ο οίκος έχει φροντίσει να συνοδεύσει σε αντίστοιχες εκδηλώσεις πολλές μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων βρίσκονται η Xάλι Μπέρι, η Κέιτ Χάντσον, η Πενέλοπε Κρουζ, η Αντριάνα Λίμα, η Ναόμι Κάμπελ, η Αντζελίνα Τζολί και άλλες αντίστοιχου βεληνεκούς. Η σχεδιάστρια από την Αυστραλία μας έχει συνηθίσει σε αντιστοίχως γκράντε εμφανίσεις. Η τελευταία που τράβηξε τα βλέμματά μας ήταν αυτή της Μπλέικ Λάιβλι στην πρεμιέρα της ταινίας «It Ends with us» πριν τέσσερις εβδομάδες. Και τα δύο φορέματα αποτελούν μέρος της φθινοπωρινής – χειμωνιάτικης κολεξιόν του οίκου.