Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 στο φιλικό τουρνουά της Λιουμπλιάνας. Οι πράσινοι μετά την Τσεντεβίτα, νίκησαν εύκολα και την Εφές (83-72) και τερμάτισαν πρώτοι στο τουρνουά της Σλοβενίας, πριν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς αρκετά εύστοχος, αφού ένα 3/3 από τους Γκραντ και Μήτογλου έδωσαν ένα καλό προβάδισμα στους πράσινους. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν συνέχισε να έχει πολύ καλή εικόνα στην επίθεση και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο +12 (26-14), με τον Γκραντ να έχει πετύχει 9 πόντους.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε καλά και στο δεύτερο δεκάλεπτο, διατήρησε το διψήφιο προβάδισμά του, ωστόσο η Εφές έβγαλε αντίδραση με τον Οτούρου να βάζει δύσκολα στους ψηλούς του Παναθηναϊκού και να μειώνει στο καλάθι (36-35), πετυχαίνοντας 11 πόντους. Οι πράσινοι, όμως, ανέβασαν στροφές και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +7 (44-37) με το τρίποντο του Γκριγκόνις.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ρυθμός ου παιχνιδιού δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ένα εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση. Ο Χουάνστο έδωσε αέρα 12 πόντων στο «τριφύλλι» (61-49), ενώ ο εκπληκτικός, και σήμερα, Γκριγκόνις διαμόρφωσε το 66-51 στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός έκανε, ουσιαστικά, μια… προπόνηση, αφού η τουρκική ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση. Οι πράσινοι ανέβασαν τη διαφορά στους 21 πόντους (77-56), για να αναγκαστεί ο Μιγιάτοβιτς να πάρει τάιμ άουτ.

Οι πράσινοι από εκείνο το σημείο και μετά έριξαν την απόδοσή τους και επέτρεψαν στην Εφές να μειώσει, ωστόσο οι Τούρκοι δεν μπόρεσαν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους 11 πόντους, με το τελικό 83-72 να αποδεικνύει την ανωτερότητα του «τριφυλλιού».