Μας έχει συμβεί σε όλους τουλάχιστον μια φορά: να βλέπουμε έναν αγώνα στην τηλεόραση και στο απέναντι διαμέρισμα να πανηγυρίζουν το γκολ που έχει μπει αλλά εμείς δεν το έχουμε δει ακόμα. Πως γίνεται αυτό; Ευκολάκι: προφανώς βλέπουν το ματς μέσω τηλεόραση, μέσω ίντερνετ ή μέσω κάποιας πλατφόρμας, με αποτέλεσμα κάποιος από όλους να το παρακολουθεί με κάτι δευτερόλεπτα καθυστέρηση.

Είπαμε συνηθισμένο είναι αυτό. Ωστόσο, πώς γίνεται να έχει καθυστέρηση η εικόνα ενώ το βλέπεις live στο γήπεδο;

Ένας φίλος της Εθνικής βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης το βράδυ του Σαββάτου για να δει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Φιλανδία. Στο 76′ του ματς, γυρνάει και κάνει στους φίλους του «μου ήρθε ειδοποίηση, 3-0» και μετά από δύο δευτερόλεπτα ο Φώτης Ιωαννίδης σκοράρει για το 3-0.

@konstantinospann The perfect video doesnt ex….. #greece #finland #nationsleague #ioannidis #στημενο #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – konstantinospann

Τρελό; Όχι, απλά αστείο. Μην φανταστείτε ότι υπήρχε καθυστέρηση στην live εικόνα του γηπέδου ή ο φίλος της Εθνικής ήταν τόσο μπροστά. Προφανώς το έκανε σε διάφορες στημένες φάσεις αυτό και στο 76ο λεπτό του έκατσε η σωστή.

Καμία σημασία δεν έχει, βέβαια, όλο αυτό. Το βίντεο ήταν ξεκαρδιστικό, ξεπέρασε τα 14.000 likes σε 12 ώρες και όπως έγραψε στη λεζάντα: «The perfect video doesn’t ex…» (το τέλειο βίντεο δεν υπά…). Κι όμως, υπάρχει.