Ακόμη μια παραίτηση ήρθε να προστεθεί στις ήδη τρεις υπάρχουσες του επικοινωνιακού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Συγκεκριμένα, παραιτήθηκε από τη θέση του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά Μέσα, ο Δημήτρης Βέττας, γνωστοποιώντας την απόφασή του στη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ράνια Σβίγκου.

Ο Δημήτρης Βέττας ευχαρίστησε ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκη

«Πριν λίγα λεπτά απέστειλα στην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβίγκου την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου, υπεύθυνου για τα περιφερειακά ΜΜΕ», ανέφερε ο Δημήτρης Βέττας σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ευχαριστώ πολύ τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την μεγάλη τιμή και βέβαια τον Στέφανο Κασσελάκη για την συνεργασία αλλά κυρίως για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε».

Οι παραιτήσεις που προηγήθηκαν

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα γνωστοποιήθηκε και η παραίτηση της εκπροσώπου Τύπου Βούλας Κεχαγιά, ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν παραιτηθεί οι Μπάμπης Παπαδάκης και Ευγενία Κουντούρη από τη διεύθυνση των γραφείων Τύπου του Στέφανου Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αντίστοιχα.

Σε ανάρτηση που πραγματοποίησε σήμερα στο Χ η Βούλα Κεχαγιά ευχαρίστησε τον Στέφανο Κασσελάκη, στελέχη και κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπως και εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την, όπως είπε, «έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις- στάση τους απέναντί μου», κάνοντας παράλληλα γνωστή την παραίτησή της.