Και εγένετο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ! Την Τρίτη (10/09), πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της ομάδας βόλεϊ των ανδρών του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρία ΟΝΕΧ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας:

«Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστούμε που ήρθατε, είμαστε εδώ για να σας ανακοινώσουμε τη συνεργασίας με την ΟΝΕΧ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι τόσο εμείς όσο και η ΟΝΕΧ γιατί συνεργάζονται με τους πρωταθλητές! Στόχος είναι να συνεχίσουμε με τέτοιες συνεργασίες και στα υπόλοιπα τμήματα! Μαζί με την ΟΝΕΧ είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να κατακτούμε κορυφές».

Ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, Παναγιώτης Ξενοκώστας δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ, θα έλεγα ότι δεν είμαστε μόνο συνεργάτες αλλά και οπαδοί. Η αγάπη μου είναι τεράστια για αυτή την ομάδα, θα έλεγα καθορίζει τη ζωή μου! Όπως και η αγάπη μου για το βόλεϊ. Μεγάλη μας τιμή, να συνεργαστεί το όνομα της εταιρείας μας με τον Ολυμπιακό. Φυσικά, ο Ολυμπιακός είναι στάση ζωής για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με αυτή την ομάδα».

Ο κ. Κουντούρης πρόσθεσε, «είμαι πολύ χαρούμενος που άκουσα όχι τον επιχειρηματία της ΟΝΕΧ αλλά τον άνθρωπο/φίλαθλο του Ολυμπιακού».

Ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, κ. Ξενοκώστας ανέφερε, «δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη. Όταν σκέφτεσαι σε ποια ομάδα θα πας λες θα πάω με τον Ολυμπιακό. Κι εγώ που είμαι Ολυμπιακός ήταν κάτι το ιδανικό. Ήταν σαν τα όνειρα των μικρών παιδιών. Έτσι κι εγώ αυτό ήθελα όταν κάνω τη δική μου εταιρεία να συνεργαστώ με τον Ολυμπιακό».

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, έδωσε το παρών από τους παίκτες της ομάδας βόλεϊ των ανδρών και δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε και εμείς με τη σειρά μας την ΟΝΕΧ. Είναι μεγάλη μας χαρά, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την οργανωτική προσπάθεια. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση για αυτό. Φέτος σε αυτήν την ιστορική χρονιά για τον Ολυμπιακό θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους μας».