Μετά τη νίκη της πρεμιέρας του Nations League κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει αύριο (10/9, 21:45) στο Δουβλίνο την Ιρλανδία και θέλει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο.

Το βράδυ της Δευτέρας (9/9) οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς προπονήθηκαν στο «Aviva Stadium» όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να ετοιμάζει αλλαγές απ’ ότι φαίνεται.

Παρά τη νίκη επί των Φινλανδών η εικόνα της Ελλάδας σε ένα αρκετό μεγάλο διάστημα του ματς δεν ήταν καλή και αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Γιοβάνοβιτς.

Γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αλλαγές, με τους Σιώπη και Κωνσταντέλια να διεκδικούν φανέλα βασικού αντί των Μπουχαλάκη και Χατζηγιοβάνη.

Δυνατή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα βάζει και ο Τζόλης, με την Εθνική να θέλει να πάρει τη νίκη στο Δουβλίνο εκεί όπου έχει επικρατήσει τρεις φορές σε ισάριθμες επισκέψεις της κατά το παρελθόν. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 40.000 Ιρλανδοί ενώ θα υπάρξουν και περίπου 400 Έλληνες που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της γαλανόλευκης.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα με 0-2 από την Αγγλία και γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν να έχουν ελπίδες για κάτι καλό σε αυτό τον όμιλο, δεν έχουν περιθώρια για δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα. Η Εθνική είναι βέβαια το φαβορί και μένει να το αποδείξει και στο γήπεδο δίνοντας συνέχεια στο καλό ποδαρικό του περασμένου Σαββάτου στο Φάληρο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: