Εδώ και καιρό ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μουσικών. Ο λόγος; Χρησιμοποιεί στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις τραγουδια τους, χωρίς να έχει πάρει την άδειά τους. Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν «μπλοκάρει» τον υποψήφιο Πρόεδρο των ΗΠΑ και το επιτελείο του είναι η Σελίν Ντιόν, η Ριάνα, οι Rolling Stones, οι Foo Fighters κτλ.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό των White Stripes. Ο Τζακ Γουάιτ και η Μεγκ Γουάιτ ένωσαν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά μετά το 2011 και έκαναν αγωγή στον Ντόναλντ Τραμπ και την αναπληρώτρια διευθύντρια Επικοινωνιών του υποψήφιου προέδρου, Μάργκο Μάρτιν, καθώς χρησιμοποίησαν το κομμάτι «Seven Nation Army» κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του πρώτου.

Σύμφωνα με την αγωγή, η χρήση του κομματιού είναι «προσβλητική, καθώς το συγκρότημα δεν συμφωνεί με τις πολιτικές και τις ενέργειες του Ντόναλντ Τραμπ όσο ήταν πρόεδρος, ούτε με τις θέσεις του στην προεκλογική του εκστρατεία.

Οι White Stripes ζητούν αποζημίωση και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Μάλιστα, ο Τζακ Γουάιτ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δείχνει την αγωγή κατά του Ντόναλντ Τραμπ και γράφει: «Αυτή η μηχανή μηνύει τους φασίστες». Η συνέχεια στα δικαστήρια.