Σε ρυθμούς ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κινείτο η 88η ΔΕΘ, καθώς σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, στο συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί στις 19:30, ενώ το πρωί της ίδιας μέρας παρέστη στον αγιασμό ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο 109ο δημοτικό σχολείο Τούμπας

Αύριο Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Χθες περιόδευσε στα περίπτερα της Έκθεσης, μεταξύ των οποίων και αυτά των ποδοσφαιρικών ομάδων του Άρη, του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ.

«Χρειάζεται αγώνας και προσπάθεια αλλά είμαι σίγουρος ότι η Δημοκρατική Παράταξη επιστρέφει δυναμικά διότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», τόνισε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ

Οι υποψήφιοι πρόεδροι που θα βρεθούν στη ΔΕΘ

Στη σημερινή ομιλία του θα παρευρεθούν και οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου και Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Παύλος Γερουλανος θα βρεθεί σήμερα σε Σέρρες και Κιλκίς και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να παραστεί στην ομιλία του Νίκου Ανδρουλακη.

Κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε το σχέδιό του για την, όπως ανέφερε, «Αναγέννηση της Πατρίδας».

Απαντώντας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και την ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο Παύλος Γερουλάνος καυτηρίασε το σύνθημα «Ελλάδα 2027» του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπογραμμίζοντας πως «δείχνει να μην αντιλαμβάνεται, ότι χωρίς σημαντικές μεταρρυθμίσεις σήμερα στην κοινωνία, την οικονομία και τη διοίκηση της χώρας, μας οδηγεί σε μια νέα κοινωνική, πολιτική και οικονομική περιπέτεια. Τώρα, είναι η ώρα, λοιπόν, να μιλήσουμε εμείς, για τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα».

Αντίστοιχα, η Νάντια Γιαννακοπούλου θα επισκεφθεί την Ορεστιάδα και την Αλεξανδρούπολη, ενώ το απόγευμα θα παρακολουθήσει την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ.

«Το όραμά μου και το ύφος της πολιτικής που ακολουθώ και εκφράζω είναι το πώς θα φέρουμε το ΠΑΣΟΚ πιο κοντά στην κοινωνία και πώς όλο αυτό που εισπράττουμε και αφουγκραζόμαστε θα το μεταβολίσουμε σε πολιτική πράξη. Το γεγονός ότι στις Ευρωεκλογές δεν καταφέραμε τον στόχο μας, δείχνει ότι υπήρχε αυτή η έλλειψη», ανέφερε τις προηγούμενες μέρες κατά την περιοδεία της στη Χαλκιδική.

Η Άννα Διαμαντοπούλου βρέθηκε χθες στη Νέα Σμύρνη σε εκδήλωση που πραγματοποίησε, όπου την προλόγισε ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης. Στην ομιλία της ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους κατέρχεται για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ αναφέρθηκε σε ευρωπαϊκά ζητήματα, θέματα κοινωνικού κράτους όπως το ΕΣΥ και το ζήτημα των βρεφονηπιακών σταθμών, ενώ επισήμανε ότι «κατεβαίνει για την προεδρία για να καταθέσει στο κόμμα την εμπειρία που διαθέτει», όπως και στη χώρα.

Σήμερα μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης. Αύριο θα μεταβεί στην Πιερία.

Ο Μιχάλης Κατρίνης από την πλευρά του, στις 20:00, θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών υπό τον τίτλο «η επόμενη μέρα για τη χώρα, για το ΠΑΣΟΚ».

Μιλώντας χθες στο ΟΤ FORUM στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ ο βουλευτής Ηλείας, υπογράμμισε πως «η πλειοψηφία των πολιτών κουράστηκε από τον κ. Μητσοτάκη θα πρέπει να δουν ποιος θα τον κερδίσει». Ακολούθως συμπλήρωσε ότι είναι μη αναστρέψιμη η φθορά του κ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ωστόσο με νόημα πως «το ΠΑΣΟΚ δεν καταφέρνει να καρπωθεί τη φθορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ», καθώς «οι πολίτες δεν βλέπουν το ΠΑΣΟΚ που ξέρουν».

Τέλος, ο Χάρης Δούκας θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεων στον δήμο. Σε χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha, τόνισε ότι «κάνουμε έναν αγώνα. Η προσπάθεια είναι να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη, που θα κυβερνήσει. Οι συνεργάτες μου, μού είπαν ότι οι υπογραφές των μελών και φίλων ήταν 20.762. Χρωστάω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, σε όλους όσοι υποστήριξαν τη δική μου υποψηφιότητα και συνολικά όλους τους φίλους του ΠΑΣΟΚ».