Με ένα εύστοχο τρόπο σχολιάζει το περιοδικό TIME το αποτέλεσμα του ντιμπέιτ ανάμεσα στην Κάμαλα Χάρις κα τον Ντόναλντ Τραμπ.

Το εξώφυλλο δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να οδηγεί ένα αυτοκινητάκι του γκολφ που κατρακυλά σε μία κατηφόρα σε ένα γήπεδο του γκολφ. Ίσως αναφορά στο Mar-a lago, του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα.

Ο Τραμπ απεικονίζεται να κοιτάζει πίσω του ενώ μία φράση τον συνοδεύει «in trouble».

To κύριο άρθρο του περιοδικού τιτλοφορείται «Πώς η Κάμαλα Χάρις πέταξε τον Ντόναλντ Τραμπ εκτός πορείας».

«Οι δύο υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ είναι τόσο διαφροετικοί όσο όλα τα ντουέτα στην παγκόσμια ιστορία. Ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας απέναντι σε μία εισαγγελέα καριέρας και πολιτικό. Ο γιος ενός προνομιούχου απέναντι σε μία κόρη μέσης τάξης μονογονεϊκής οικογένειας. Ένας παράτολμος, μία προσεκτική. Έρχονται από διαφορετικές ακτές, διαφορετικές γενιές, διαφορετικό φορολογικό υπόβαθρο. Αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι ψηφοφόροι τους είδαν τον έναν δίπλα στον άλλον» σχολιάζει το περιοδικό για το χθεσινό debate.

«Στημένο» υπέρ της Χάρις το debate, λέει ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το χθεσινό debate με την Κάμαλα Χάρις ήταν «στημένο» από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC υπέρ της Δημοκρατικής αντιπάλου του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

«Ήταν μια στημένη συμφωνία, όπως είχα υποθέσει ότι θα είναι, όταν κοιτάς το γεγονός ότι διόρθωναν όλα (όσα έλεγα) και δεν διόρθωναν όσα εκείνη έλεγε», είπε ο Τραμπ για τους δημοσιογράφους του ABC που συντόνισαν την τηλεμαχία και ξαναρωτούσαν τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο για ψευδείς ισχυρισμούς που έκανε.