Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τους fans του «Emily in Paris», αλλά και για τον Γαλλικό λαό, οι οποίοι ετοιμάζονται να παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια που θα κυκλοφορήσουν αυτή την Πέμπτη. Αν και τα πρώτα επεισόδια της 4ης σεζόν δεν κέρδισαν ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, το κοινό αναμένει με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια στα οποία θα δούμε και μια εμφάνιση – έκπληξη της Μπριζίτ Μακρόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, θα κάνει μια εμφάνιση – έκπληξη ως ο εαυτός της στη σειρά του Netflix «Emily in Paris». Μάλιστα θα φορέσει τα δικά της ρούχα, «χωρίς να να έχει συγκεκριμένες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της. Ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε ότι η Μακρόν «έχει μεγάλο ταλέντο».

Η εμφάνιση της 71χρονης πρώην δασκάλας, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια της σειράς, Λίλι Κόλινς, είχε σχεδιαστεί από το 2022. «Η ιδέα προέκυψε όταν ο Ντάρεν κι εγώ την συναντήσαμε στο Ελιζέ τον Δεκέμβριο του 2022», είπε η ηθοποιός.

«Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και αντιμετώπισε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στο πρώτο επεισόδιο. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν είναι ένα νεύμα, και το να γυρίσουμε μαζί της ήταν τόσο τιμή όσο και μεγάλη χαρά», συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μακρόν υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στη γαλλική κωμική σειρά «Vestiaires», που ακολουθεί δύο κολυμβητές με αναπηρία. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρίσκεται σε παραγωγή μια βιογραφική σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, une femme libre» (Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα).

Όσο για το «Emily in Paris», έχει δεχτεί κριτική στη Γαλλία, ιδίως για την στερεοτυπική και φανταστική απεικόνιση της ζωής στην «Πόλη του Φωτός», από τους χαρακτήρες που φορούν μπερέδες και ζουν ανέμελα, μέχρι τις εξωραϊσμένες, «ινσταγκραμικές» σκηνές της πρωτεύουσας.

* Πηγή: Grace