Η Bentley παρουσίασε το πρώτο της τετράθυρο supercar – τη νέα Flying Spur, η οποία εισέρχεται στην τέταρτη γενιά της. Είναι κατασκευασμένη γύρω από το νέο Ultra Performance Hybrid σύστημα της Bentley, προσδίδοντάς της ένα εξαιρετικό εύρος δυνατοτήτων.

Εχει αμιγώς ηλεκτρική (EV) λειτουργία για έως και 76 χλμ. (47 μίλια), ιδανικό για ζώνες μηδενικών εκπομπών ρύπων (Zero Emission Zones) ή για διαδρομές εντός αστικού ιστού και με εκπομπές CO2, 90% χαμηλότερες από την απερχόμενη Flying Spur Speed. Προσφέρει συνδυασμένη ισχύς των 782 ίππων του V8 κινητήρα της Bentley – 147 ίπποι περισσότεροι σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο – και του ηλεκτροκινητήρα προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις, ξεπερνώντας το σημείο αναφοράς των 0-60 mph σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα (0-100 km/h σε 3,5 δευτερόλεπτα) – μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορα από τον προκάτοχό της.

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς Ultra Performance της Flying Spur Speed ​​συνδυάζει έναν προηγμένο V8 twin-turbo κινητήρα 4,0 λίτρων 600 PS με έναν ηλεκτροκινητήρα 190 PS που συνδυάζεται άψογα με το οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Στη λειτουργία Sport, αυτό το κινητήριο σύστημα αποδίδει 782 PS και 1.000 Nm, με τη στιγμιαία ροπή του ηλεκτροκινητήρα να συμπληρώνει τον χαρισματικό ήχο του εγκάρσια τοποθετημένου V8.

Η οθόνη περιβάλλοντος (εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων του οδηγού) υποστηρίζει και επιτρέπει την οδήγηση σε ημι-υποβοηθούμενη λειτουργία, δείχνοντας στον οδηγό πώς ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο σε άλλα οχήματα. Η κατανόηση του περιβάλλοντος γύρω από το όχημα επιτρέπει την Έξυπνη Υποβοήθηση Στάθμευσης – το σύστημα αυτόματης στάθμευσης τελευταίας γενιάς με έλεγχο ταχύτητας. Η ευεξία και η άνεση του οδηγού και των επιβατών ενισχύεται περαιτέρω από ένα σύστημα κλιματισμού που περιλαμβάνει πλέον ιονιστές αέρα, ένα νέο φίλτρο σωματιδίων και οθόνες που δείχνουν την ποιότητα του αέρα έξω και μέσα στο όχημα. Το σύστημα συγχρονίζεται επίσης με τη δορυφορική πλοήγηση του αυτοκινήτου, γνωρίζοντας πότε μπορεί να είναι απαραίτητο να βελτιωθεί η ποιότητα του αέρα της καμπίνας (για παράδειγμα, ανακυκλώνοντας τον αέρα της καμπίνας όταν βρίσκεται σε σήραγγα).

Κάθε χρόνο θα διατίθενται περαιτέρω νέα χαρακτηριστικά, όπως η πρόβλεψη πράσινων φωτεινών σηματοδοτών – η οποία ενεργοποιείται ολοένα και περισσότερο στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ και της Ευρώπης και επιτρέπει ένα «μαγικό χαλί» οδήγησης στο κέντρο των πόλεων.

Το νέο My Bentley App Studio είναι η τελευταία προσθήκη στο ψηφιακό οικοσύστημα της Bentley για τους πελάτες. Οι τελευταίοι μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών τόσο του οχήματος όσο και τρίτων που μπορούν να ληφθούν απευθείας στο σύστημα infotainment, ανεξάρτητα από την παρουσία ενός smartphone. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν μουσική, βίντεο, παιχνίδια, πλοήγηση, στάθμευση και φόρτιση. Οι εφαρμογές ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο σύστημα infotainment και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια και αξιοπιστία ακόμα και κατά την οδήγηση. Η γκάμα εφαρμογών προσαρμόζεται ειδικά για κάθε αγορά-χώρα.