Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την 1η Σεπτεμβρίου στην Πελοπόννησο, έχοντας δίπλα του λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους και φυσικά τα τρία παιδιά που έχουν αποκτήσει.

Μάλιστα, ο «Greek Freak» και η Μαράια έμειναν στην Ελλάδα και για τον μήνα του μέλιτος. Ο σταρ του NBA μαζί με την σύζυγό του και τα πεθερικά του επισκέφθηκαν την Μύκονο για να απολαύσουν τις ομορφιές της. Ανά διαστήματα, το νιόπαντρο ζευγάρι μας ενημερώνει για το πώς περνά τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου του με αναρτήσεις στο Instagram.

Σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις του Αντετοκούνμπο στα σοκάκια της Χώρας, και ενώ το ζευγάρι περπατούσε ξέγνοιαστο, συνάντησαν τους παπαράτσι του νησιού. Αυτοί τους ευχήθηκαν για το ευτυχές γεγονός. Ωστόσο ο Γιάννης, κι ενώ όλοι περίμεναν τουλάχιστον ένα ευχαριστώ, παρέμεινε αμίλητος και τους προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα. Ήταν μια συμπεριφορά που δεν άρεσε και σχολιάστηκε αρνητικά, σύμφωνα με πηγές.

Βέβαια, αν αναλογιστούμε ότι ο 29χρονος και η σύντροφός του επέλεξαν και ο γάμος και η δεξίωση να λάβουν χώρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – ενώ η φήμη του επιτρέπει το αντίθετο-, ίσως και να έχει λογική και η αντιμετώπιση τους ως προς τους δημοσιογράφους. Από την άλλη… τι «ψυχή» έχει ένα «ευχαριστώ»;

*Πηγή: Mykonos Live TV