Δεν υπάρχει άνθρωπος που να ακούει τη λέξη «ραπέλ» και να μην σκέφτεται τον Τομ Κρουζ να κατεβαίνει από κάποια ταράτσα. Λόγικό κι επόμενο ήταν, λοιπόν, να παίξει αυτός τον ρόλο του «καμικάζι», στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού,  που εμφανίζεται στην κορυφή του Stade de France και αιωρείται μέχρι το μέσο του σταδίου με σκοπό να παραλάβει την επίσημη Ολυμπιακή Σημαία. Ο 62χρονος παρέλαβε τη σημαία από τη δήμαρχο του Λος Άντζελες Κάρεν Μπας και την Ολυμπιονίκη Σιμόν Μπάιλς για να την μεταφέρει στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στο Χόλιγουντ.

Η πλοκή

Ο ηθοποιός, ανέβηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε μέσα από τους δρόμους του Παρισιού σε ένα αεροπλάνο, με το οποίο στη συνέχεια ταξίδεψε για τον επόμενο προορισμό του, όπου με ελεύθερη πτώση προσγειώθηκε στην περιοχή κοντά στην πινακίδα του Χόλιγουντ στο Λος Άντζελες, σε ένα προβιντεσκοπημένο κομμάτι. Πόσα χρήματα έλαβε όμως ο Κρουζ για να κάνει υπερατλαντικά ακροβατικά;

Γιατί ο Τομ Κρουζ

«Η ιστορία είναι πως συνειδητοποιήσαμε ότι έπρεπε να κάνουμε μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή διάρκειας 15 λεπτών και έτσι προσέλαβα αυτόν που νομίζω ότι είναι το καλύτερο άτομο στον κόσμο για να το κάνει αυτό» δήλωσε ο Κέισι Βάζερμαν, πρόεδρος των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων LA2028, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πάνελ του CNBC X Boardroom, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Πόσα χρήματα πήρε ο Τομ Κρουζ  και ο όρος που έθεσε

Ο Βάζερμαν είπε ότι ο Τομ Κρουζ επέμενε να κάνει ο ίδιος όλα τα ακροβατικά. «Είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνει όλα ο Κρουζ. Μιλάμε για τέσσερις ώρες γύρισμα» δήλωσε προσθέτοντας: «Θα κάνουμε αυτό το πράγμα με το Λος Άντζελες και την πινακίδα του Χόλιγουντ, θα παραδώσει τη σημαία και τελείωσε. Θα κάνει και το κομμάτι του σταδίου στο Παρίσι και τα υπόλοιπα ένας κασκαντέρ. Περίπου πέντε λεπτά από την έναρξη της παρουσίασης, ο Τομ Κρουζ γυρίζει και λέει: ‘Είμαι μέσα. Αλλά θα το κάνω μόνο αν τα κάνω όλα εγώ».

Και ο Τομ Κρουζ όχι μόνο τα έκανε όλα, αλλά ο Βάζερμαν είπε ότι ο ηθοποιός τα έκανε και δωρεάν

«Τελείωσε τα γυρίσματα του «Mission Impossible» στις 6 μ.μ. στο Λονδίνο και μπήκε αμέσως στο αεροπλάνο. Προσγειώθηκε στο Λος Άντζελες στις 4 π.μ. και γύρισε τη σκηνή όπου ανεβαίνει σε στρατιωτικό αεροπλάνο» θυμήθηκε ο Βάζερμαν. «Στο Λος Άντζελες κάνει δύο άλματα από το αεροπλάνο. Δεν του αρέσει το πρώτο, οπότε έκανε και δεύτερο άλμα. Μετά πήγε με ελικόπτερο από το Παλντέιλ στην πινακίδα του Χόλιγουντ, έκανε το γύρισμα από τη 1 μέχρι τις 5, πήγε με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο Μπέρμπανκ και πέταξε πίσω στο Λονδίνο».