Από λάθος του οδηγού επιβάτης ταξίδεψε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου ΚΤΕΛ.

Ο Νίκος Νικολαΐδης πήρε το λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Δράμα – Θεσσαλονίκη, ωστόσο λίγα λεπτά πριν φτάσει στον προορισμό του βίωσε μία… απίστευτη περιπέτεια.

«Το λεωφορείο ξεκίνησε από τον υπεραστικό σταθμό της Δράμας, εγώ το πήρα από το χωριό μου. Ήταν ήδη φορτωμένο, ο οδηγός σταμάτησε στο χωριό μου και είδα ότι υπάρχουν πολλές αποσκευές. Έσπρωξα την κιθάρα μου όσο πιο μέσα γίνεται. Του είπα να κλείσει την μπαγκαζιέρα κι έκανα το ταξίδι μου προς Θεσσαλονίκη» ανέφερε αρχικά ο επιβάτης μιλώντας στο Live News του MEGA.

Πρωτοφανές συμβάν – Έγινε από λάθος

Ο τελικός προορισμός του επιβάτη ήταν δύο στάσεις πριν τον τερματικό σταθμό.

Μόλις κατέβηκε να πάρει τα πράγματά του από τον χώρο τον αποσκευών, ο οδηγός δεν αντιλήφθηκε τον επιβάτη που προσπαθούσε να τραβήξει την κιθάρα του μέσα από την μπαγκαζιέρα του λεωφορείου και έκλεισε την πόρτα, με τον σοκαρισμένο επιβάτη να εγκλωβίζεται μέσα.

«Κατεβαίνω και του λέω άνοιξε, να πάρω τα πράγματά μου. Έτσι όπως πήγα να πάρω την κιθάρα μου προς τα έξω, ο οδηγός πάτησε το κουμπί κι έκλεισε την πόρτα. Ήμουν μέσα μέχρι να φτάσει στον τερματικό σταθμό, διήρκησε πέντε λεπτά».

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Δράμας σημείωσε στο Live News πως ενημερώθηκε 15 ημέρες μετά το περιστατικό και δεν έχει προχωρήσει σε πειθαρχικό έλεγχο, διότι δεν έχει δεχτεί αναφορά από τον επιβάτη, ωστόσο ο οδηγός του ΚΤΕΛ επιβεβαίωσε το περιστατικό.