Νεαρό ζευγάρι από την Αθήνα φέρεται να έχει κάνει σύστημα τις εκδρομές στη Λαμία και μάλιστα δίχως κανένα έξοδο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr οι δυο τους έχουν κάνει σύστημα να τρώνε και να πίνουν σε ένα – δύο συγκεκριμένα μαγαζιά της πόλης και να αποχωρούν χωρίς να πληρώσουν.

«Κάτι τρέχει με τις κάρτες» και «πάω να φέρω χρήματα» είναι οι συνηθέστερες δικαιολογίες που ακούν οι υπάλληλοι των καταστημάτων εστίασης.

«Γιατί δεν πλήρωσες;»

Στις 22 Αυγούστου το ζευγάρι φέρεται να γευμάτισε σε μία πιτσαρία. Όταν η σερβιτόρα της επιχείρησης δεν ήταν στο πόστο της, εκείνοι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν. Ωστόσο τους αναζήτησε ένας διανομέας της επιχείρησης, τους εντόπισε και τότε άρχισε ο ένας στον άλλον να λέει «γιατί δεν πλήρωσες;», και τελικά διαβεβαίωσαν ότι θα επιστρέψουν και θα πληρώσουν άμεσα, χωρίς φυσικά αυτό να συμβεί.

Κατόπιν δημοσιοποίησης του περιστατικού σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, το ξενοδοχείο που διέμενε το νεαρό ζευγάρι ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας ότι τους φιλοξενεί στην επιχείρησή του. Τότε, η υπάλληλος του καταστήματος εστίασης απαίτησε να πληρωθεί το ποσό που τους χρώσταγαν, όπως και τελικά έγινε.

Ωστόσο, το ξενοδοχείο δεν είχε την ίδια τύχη καθώς αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το ποσό των 450 ευρώ.

Μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε ξανά χθες το βράδυ στη Λαμία, όπου δείπνησαν σε κεντρική ταβέρνα αλλά και πάλι την ώρα της πληρωμής η γνωστή πλέον ιστορία επαναλήφθηκε.

Οι δυο τους έχουν ταυτοποιηθεί και αναμένεται σύντομα να εντοπιστούν από τις Αρχές.

Ακούστε το ρεπορτάζ: