Στην Ασφάλεια οδηγήθηκε η αδερφή του 46χρονου άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια ώστε να απαντήσει σε ερωτήσεις της αστυνομίας καθώς ήταν ο άνθρωπος που εντόπισε τον 46χρονο άνδρα νεκρό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα.

Οι αστυνομικές αρχές δεν βρίσκουν ένδειξη ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι και θεωρούν ότι τον σκότωσε εκείνη και μετά ενημέρωσε μόνη της την αστυνομία.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 46χρονος φέρει ένα βαθύ τραύμα στον αφαλό και εκδορές στον λαιμό και το πρόσωπο. Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει ίχνη παραβίασης του σπιτιού, ούτε αυτό φαίνεται να είναι αναστατωμένο.

Δολοφονία δείχνει η πρώτη εικόνα

Αν και η πρώτη εικόνα υποδηλώνει δολοφονία, ακόμα οι αστυνομικοί δεν είναι πεπεισμένοι και περιμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή ο οποίος και θα προσδιορίσει την αιτία θανάτου καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο το τραύμα του άνδρα στην κοιλιά να είναι παλιό και να μην σχετίζεται με τον θάνατό του.

Η αδελφή του 46χρονου είναι σύμφωνα με πληροφορίες άτομο με νοητική αναπηρία και φαίεται να  ισχυριζεται  ότι είναι και αθλήτρια των Special Olympics, δίνει αυτή τη στιγμή κατάθεση στις αρχές για τον τρόπο με τον οποίο τον βρήκε νεκρό, εάν είχε ακούσει θορύβους ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει στις έρευνες.

Είχαν πεθάνει οι γονείς τους

Γειτόνισσα αναφέρει ότι τα δύο αδέλφια έχουν μείνει μόνα τους από τότε που πέθαναν οι γονείς τους. «Αρχικά έφυγε ξαφνικά η μαμά και μετά ο μπαμπάς τους και μείναν μόνα τους. Κάπου κάπου ερχόταν μία θεία, τα έβλεπε, τα έπαιρνε στο χωριό και δεν λέγανε κουβέντα», είπε.

Η μητέρα τους πέθανε πριν 6-7 χρόνια και ο πατέρας πριν 4 χρόνια. Ερωτηθείσα για το εάν υπήρχε φασαρίες, η ίδια το διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε είχε ακούσει κάτι σχετικό.

Μια άλλη γειτόνισσα ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια έμεναν για πολλά χρόνια στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ αγαπητά παιδιά και δεν ενοχλούσαν ποτέ κανέναν, είπε μια άλλη γειτόνισσα. Το κορίτσι ήταν γνωστό στον Πανιώνιο, όπου την ξέρουν και ουδέποτε έχει εκδηλώσει περίεργη συμπεριφορά.