Η αδερφή του 46χρονου που βρέθηκε νεκρός με μια μαχαιριά στο στομάχι εξετάζεται από την αστυνομία ως βασική ύποπτη της δολοφονίας στο διαμέρισμά τους στην οδό Κων. Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη.

Αν και υπήρξαν κάποιες αμφιβολίες αρχικά για τα αίτια θανάτου του 46χρονου, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τελικά ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού διαπιστώθηκε ότι το τραύμα που έφερε το θύμα στο στομάχι δεν έχει σχέση με την επέμβαση που είχε κάνει πρόσφατα στο νοσοκομείο.

Κάλεσε την κοινωνική λειτουργό

Σύμφωνα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News η αδερφή του 46χρονου ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, χωρίς να αναφέρει ότι ήταν τραυματισμένος από μαχαίρι.

Όταν έφτασε στο διαμέρισμα η κοινωνική λειτουργός είδε την σοβαρή κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 46χρονος και κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ εντόπισαν το τραύμα στο στομάχι και επιχείρησαν να επαναφέρουν τον 46χρονο χωρίς να τα καταφέρουν αφού ήταν ήδη νεκρός.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και από τον έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε σημεία του διαμερίσματος ενώ δεν υπήρχε κάποια ένδειξη παραβίασης της πόρτας.

Λόγω του ότι δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου προσώπου και στο διαμέρισμα ήταν μόνο η αδερφή του θύματος, η γυναίκα οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου εξετάζεται ως βασική ύποπτη.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η Αστυνομία διαπίστωσε ότι η γυναίκα λίγο νωρίτερα είχε πλύνει τα πιάτα και τα μαχαίρια χωρίς να είχε προηγηθεί κάποιο γεύμα.

Επίσης όπως είπε, δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστεί και το φονικό όπλο, το μαχαίρι δηλαδή που χρησιμοποιήθηκε προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό στον 46χρονο.

Άκουσαν έντονο καυγά το πρωί οι γείτονες στη Νέα Σμύρνη

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων ν/α Αττικής ανέφερε ότι το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διαμένουν τα αδέλφια δεν φέρει ίχνη παραβίασης του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι το πρωί οι γείτονες στη Νέα Σμύρνη άκουσαν έντονο καυγά. Τα πιρούνια και τα μαχαίρια είχαν πλυθεί με σχολαστικότητα, ενώ δεν φαίνεται να είχε προηγηθεί κάποιο γεύμα.