Το μωρό που κυοφορούσε έχασε η 34χρονη που παρασύρθηκε από Ι.Χ μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το 2 ετών παιδί τους στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα βρισκόταν στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με πληροφορίες, και τώρα μετά την απώλεια του εμβρύου θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Το ζευγάρι εισήχθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση, όπως και παραμένει. Ευτυχώς το δύο ετών αγοράκι τους δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Το χρονικό του ατυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε στην ανατολική Θεσσαλονίκη όταν η οικογένεια βρισκόταν στο δρόμο που ενώνει τη Θεσσαλονίκη με την Περαία.

Ο 46χρονος οδηγός, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν οι τρεις τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Ο ίδιος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ αποκαλύφθηκε πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα του, πριν και μετά το τροχαίο. Στο πρώτο τηλεφώνημα της είπε ότι βρίσκεται σε μια παραλία και στο δεύτερο ότι «παρέσυρε τρία άτομα».

Ποινική δίωξη εις βάρος του οδηγού

Ποινική δίωξη για κακούργημα άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος του 46χρονου οδηγού.

Συγκεκριμένα, η δίωξη ασκήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων (κακούργημα), σωματική βλάβη από αμέλεια, κατά συρροή.