Κι αφού μας έκανε όλο το καλοκαίρι να τραγουδάμε παντού…«είπες πως θα ‘μαστε εμείς, είπες, τι δεν είπες; Σαν δυο σταγόνες βροχής κι άλλες τέτοιες π…» η Ήβη Αδάμου έχει βαλθεί να… μάθει Ελληνικά σε όλα τα Βαλκάνια!

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο sold out εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία, κάποιες εξ αυτών μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ετοιμάζεται για νέες… φθινοπωρινές περιπέτειες!

Η αρχή έγινε από τη Σερβία και συγκεκριμένα από το Βελιγράδι, όπου έγινε πραγματικά χαμός!

Δείτε το βίντεο

Όπως φαίνεται και στα βίντεο, έξω από το μαγαζί που εμφανίστηκε η Ήβη Αδάμου, από νωρίς σημειώθηκαν ουρές εκατοντάδων ανθρώπων, Ελλήνων και Σέρβων, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά προκειμένου να περάσουν ένα βράδυ διασκεδάζοντας με τα τραγούδια της, ακόμα κι αν δεν καταλάβαιναν τα λόγια!

Το «ταξίδι» της Ήβης Αδάμου συνεχίζεται στα ΣΚΟΠΙΑ, στις 14 Σεπτεμβρίου, στην ΚΥΠΡΟ στις 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα τη ΣΟΦΙΑ στις 3 Οκτωβρίου.

Επιστροφή στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας

Κι αυτή ήταν μόνο η αρχή! Στη συνέχεια, και μετά από ένα μικρό διάλειμμα, η Ήβη Αδάμου θα επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, με μια συνεργασία που έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης και να γίνει σίγουρα talk of the town!

Όλα αυτά, τη στιγμή που ο ύμνος του καλοκαιριού, το «Είπες», σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του! Τέσσερις μήνες μετά την κυκλοφορία του, αγγίζει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο Youtube, ενώ παράλληλα έχει… κατακλύσει τα ραδιόφωνα, αγγίζοντας το καλοκαίρι το #1 στο επίσημο ραδιοφωνικό air play chart ενώ μετά και από 4 μήνες κυκλοφορίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση!

Ήβη Αδάμου - Είπες - Official Music Video